Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Meci cu miză între CSȘ Giurgiu și CSU Sibiu

Iulian Floca

Iulian Floca
07.12.2012


Sala Sporturilor Giurgiu
sâmbătă, 8 decembrie
ora 18:00
CSU Atlassib Sibiu
  Fișa meciului

CSȘ Giurgiu primește sâmbătă, 8 decembrie vizita celor lui CSU Atlassib Sibiu, într-un meci care contează pentru etapa a 12-a a Ligii Naționale de Baschet masculin.

Meciul se va desfășura în Sala Sporturilor Giurgiu începând cu ora 18:00.

Cele două echipe se află la egalitate de puncte, înregistrând câte cinci victorii și șase înfrângeri până în acest moment.

În confruntările din sezonul trecut dintre cele două echipe CSU Sibiu a ieșit de fiecare dată învingătoare însă în acest sezon situația ambelor echipe este cu totul alta și nu ar fi o mirare dacă CSȘ Giurgiu ar câștiga.

Ambele echipe vin după victorii în etapa trecută, Giurgiu reușind să treacă fără probleme de Dinamo, la fel și Sibiul de Timba Timișoara. Timpul scurt dintre etape, avut la dispoziție pentru antrenamente, va reprezenta marea problmă cel puțin pentru Miodrag Perisic, acesta declarând că abia dacă va reuși să facă două antrenamente cu elevii săi, dat fiind faptul că trebuie să facă o deplasare lungă până la Giurgiu.

Arbitrii acestei partide sunt Șerban Mircea, Faur Alin Mircea și Nicolae Dragoș, iar observatorul FRB prezent la meci va fi Bădilă Bogdan.

Sperăm ca vremea să nu le pună iar bețe în roate sibienilor, la fel cum s-a întâmplat în sezonul trecut, când după meciul din deplasare de la Giurgiu, aceștia au fost nevoiți să rămână alte două zile în orașul Giurgiu, datorită ninsorilor abundente și a drumurilor blocate din acea zonă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!