Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Meci de play-off la Craiova

Ionuț Greere

Ionuț Greere
23.01.2015

SCM  Universitatea Craiova și Gaz Metan Mediaș se întâlnesc la Craiova în etapa cu numărul 16 al Ligii Naționale de baschet masculin. Partida va avea loc sâmbătă, 24 ianuarie, iar startul partidei este programat la ora 19.00.

Ambele echipe sunt  în luptă pentru un loc în play-off. Înaintea acestei partide Craiova ocupă locul 11 cu 5 victorii și 8 înfrângeri, iar Gazul se află pe poziția 10 cu 5 victorii și 9 înfrângeri.

Oltenii au un moral bun după cele două victorii din Liga Balcanică, dar mai ales după succesul din etapa precedentîă, 72-66 contra celor de la BC Mureș. În ult-im-ul joc disputat în campionat Gaz Metan Mediaș a pierdut în fieful Băncii Transilvnia Cluj cu scorul de 86-63.

În partida tur Gaz Metan Mediaș s-a impus în fața Craiove cu scorul de 96-81. Cel mai bun jucător al ardelenilor a fost Aliaksandr Pustahvar cu 21 de puncte și 6 recuperări. În replică, de la Craiova, Zoran Krstanovic s-a evidențiat cu 26 de puncte.

Istoricul confruntărilor directe este net favorabil Mediașului, Craiova nu a câștigat decât 2 din cele 16 întâlniri directe.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!