Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Meciul carierei pentru Andrei Mureșan

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
30.12.2017

andrei muresan u bt cluj

U BT Cluj s-a impus în ultimul meci din 2017, contra celor de la Timba Timișoara. Scorul a fost 97-80 pentru campioana en-titre, într-o partidă care s-a jucat în avans, din etapa a XIII-a.

Andrei Mureșan a reușit o prestație spectaculoasă. Tânărul de 19 ani a avut un career high cu 11 puncte, 2 recuperări și 8 pase decisive. Mureșan a marcat 4/5 de 2 puncte și 1/2 din spatele semicercului, pentru +18 la indicele de eficiență.

În cele 12 meciuri jucate până acum, tânărul a adunat o medie de 3 puncte, 0.7 recuperări și 1.7 pase decisive pe meci.

De asemenea, Nandor Kuti a fost principalul marcator pentru U-BT Cluj, cu 15 puncte, 6 recuperări și 5 pase decisive. A fost cea mai bună prestație a lui Kuti în acest sezon, reușind un indice de +21 la eficiență.

Adomas Drungilas a strâns la rândul său 14 puncte și 8 recuperări, Giordan Watson și Zeljko Sakic câte 13 puncte și Andrei Calnicenco 11 pct. 

Următorul meci pentru clujeni va fi pe 4 ianuarie, în compania celor de la BCM U Pitești. Până acum, campioana en-titre a strâns 10 victorii și 2 înfrângeri.

*foto: u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!