Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Meciul CSM Oradea - CSO Voluntari a fost reprogramat pentru 18 ianuarie

Meciul CSM Oradea - CSO Voluntari a fost reprogramat pentru 18 ianuarie

CSM CSU Oradea și CSO Voluntari vor disputa restanța din etapa a 15-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin marți, 18 ianuarie, de la ora 17.15 în Arena Antonio Alexe. Informația a fost transmisă de ambele cluburi implicate.

Potrivit ilfovenilor, la acea dată ar fi fost programat duelul cu SCM Timișoara, dar s-a amânat după apariția unor cazuri de Covid-19 în lotul bănățenilor.

Astfel, s-a eliberat data de 18 ianuarie în calendarul Oradiei și Voluntariului, fiind aprobată cererea de a disputa restanța de pe terenul bihorenilor.

Inițial, Oradea și Voluntari ar fi trebuit să se întâlnească sâmbătă, 15 ianuarie, dar ilfovenii au solicitat amânarea partidei.

Formația antrenată de Cristian Achim are ocazia să joacă din nou la fix o lună de la ultimul meci oficial disputat înaintea apariției unui focar de Covid-19 în lotul „leilor roșii”. De cealaltă parte, deținătoarea Cupei României n-a evoluat în 2022 până acum, ultimul meci fiind în CRBM cu CSU Sibiu (30 decembrie 2021).

Meciul din Arena Antonio Alexe va fi transmis pe Digisport.

*foto: Facebook CSO Voluntari - Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!