Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Meciul cu Steaua marchează revenirea lui Marcel Țenter la U BT

Paul Olar

Paul Olar
14.11.2014

Liga Națională

Etapa VII

Sâmbătă, 15 noiembrie, ora 18:15

Sala Polivalentă/Digi Sport

2-4 Fișa meciului 5-0

U Banca Transilvania primește sâmbătă, 15 noiembrie, vizita Stelei CSM EximBank București. Ne aflăm în etapa cu numărul VII, iar confruntarea este programată la ora 18:15, urmând a fi transmisă în direct de către postul de televiziune Digi Sport.

Cu un lot promițător, ardelenii au obținut rezultate nesatisfăcătoare atât în campionat, cât și pe plan internațional. Silvășan și compania ocupă poziția șapte în clasament, cu un bilanț de două victorii și patru eșecuri. Totodată, alb-negrii au pierdut ambele jocuri din EuroChallenge, cu Gussing Knights, respectiv Trabzonspor Medical Park.

Parcursul modest i-a forțat astfel pe oficialii ardeleni să opereze schimbări pe banca tehnică. Antrenorul Dorin Pintea a părăsit gruparea transilvăneană, în locul lui fiind numit Marcel Țenter. Selecționerul României revine în Liga Națională după o scurtă aventură la Alba Fehervar.

De cealaltă parte, Steaua reprezintă trupa momentului. Baschetbaliștii lui Niksa Bavcevic nu au cunoscut gustul înfrângerii, acumulând cinci victorii. Printre victimele bucureștenilor se numără și CSU Ploiești, care s-a împotmolit în Sala Regimentului de Gardă, scor 86-84. Totodată, “roș-albaștrii” s-au calificat în fazele superioare ale Cupei României.

Revenind la încleștarea din Sala Polivalentă, trecem în revistă un avantaj statistic de partea clujenilor. Aceștia au pierdut un singur meci în compania steliștilor și speră ca Marcel Țenter să vină cu un as în mânecă. În schimb, Steaua caută să își mărească șirul de rezultate extraordinare.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!