Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Meciul dintre CSA Steaua București și SCM U Craiova a fost abandonat

Meciul dintre CSA Steaua București și SCM U Craiova a fost abandonat

CSA Steaua București și SCM U Craiova au jucat ieri o partidă de verificare în cadrul turneului amical de la Târgu-Jiu. Partida desfășurată ieri, 11 septembrie, nu s-a încheiat din cauza unor incidente apărute între jucătorii celor două echipe.

Meciul a fost întrerupt la scorul de 46-41 în favoarea oltenilor. Din informațiile nostre spiritele s-au încins între jucătorii celor două echipe și chiar s-au împărțit câțiva pumni. Se pare că totul a pornit de la maniera de arbitraj. Partida a fost oficiată de arbitri locali, toti cavalerii fluierului aflându-se în această perioadă la un stagiu de pregătire.

Vineri, 10 septembrie, s-a desfășurat primul meci al turneului de la Târgu-Jiu, când echipa gazdă a fost învinsă la limită de CSA Steaua București, scor 86-85.

Astăzi, 12 septembrie, este programat jocul dintre CSM Târgu-Jiu și SCM U Craiova, ultimul din cadrul acestui turneu de pregătire.

foto: CSA Steaua București (facebook)

7 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Mda
    Amatorism în stare pură... Să spunem lucrurilor pe nume, cei care au fluierat nu sunt arbitrii... Dar no, atât s-a putut... Iar noi vrem ligă închisă cu 18 echipe...
    În plus, la Craiova sunt și alte probleme, cu iz de alcov... Rupte din telenovele, întâmplările oltenești.

    cu 2 ani în urmă (12.09.2021)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Dl Gica
      Esti sigur ca ai folosit corect in context cuvantul alcov?

      cu 2 ani în urmă (12.09.2021)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Gică. Contra
      ALCÓV, alcovuri, s.n. Loc mai ridicat decât podeaua sau firidă într-o cameră de dormit, unde se aşază patul; p. ext. pat. ♦ Dormitor al unei femei. [Var.: (înv.) alcóvă s.f.] – Din fr. alcôve.

      Contextul e mai larg, nu are legătură cu bătaia de la Tg Jiu în mod direct, ci cu ce se întâmplă la Craiova și cu băiatul care și-a reziliat contractul fără să joace..

      cu 2 ani în urmă (12.09.2021)
    • SCM "U" Craiova alexbaschet:

      Craiova
      Poti sa ne dai mai multe informatii despre plecarea sa?

      cu 2 ani în urmă (12.09.2021)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @gyke
      Maestre,economiseste timp pretios cu traducerile,fara falsa modestie sunt un DEX ambulant.Ideea,pe care ai prins-o partial,este ca s-ar putea sa fii mai aproape de legenda decat de realitate...

      cu 2 ani în urmă (12.09.2021)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Iertare Bane
      Am crezut că amestecarea contextelor pe care am făcut-o, a provocat confuzii nedorite.
      Dar mă bucur că cunoașteți atât legendele, cât și realitatea...

      cu 2 ani în urmă (12.09.2021)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @gyke
      Maestre,dincolo de legende traim de prea multi ani o singura realitate lugubra la Craiova,aceea a unui management cleptoman.

      cu 2 ani în urmă (12.09.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!