Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Meciul dintre CSM Focșani și CSM Târgu Jiu a fost amânat

Meciul dintre CSM Focșani și CSM Târgu Jiu a fost amânat

Programat inițial pentru duminică, 3 aprilie, duelul din etapa a 27-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin dintre CSM 2007 Focșani și CSM Târgu Jiu a fost amânat, partida urmând să se joace în a doua parte din această lună.

Potrivit unor informații apărute în publicația pandurul.ro, ambele formații au vrut ca partida să fie reprogramată, ajungând la un acord în acest sens. Se pare că ambele au mai mulți jucători care se confruntă cu probleme medicale.

Duelul a fost reprogramat pentru marți, 19 aprilie, când jocul va începe la ora 18.00 potrivit informațiilor de pe frbaschet.ro.

Vrâncenii nu sunt la primul meci amânat, aceștia având o altă restanță cu CSO Voluntari, din etapa a 25-a.

CSM Focșani și CSM Târgu Jiu se luptă pentru locul al 12-lea în Liga Națională de Baschet Masculin, gorjenii având 8-18 bilanț, iar gruparea din Vrancea stă cu 8-17.

*foto: csmtargujiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!