Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Meciul dintre Prometey și U-BT Cluj-Napoca se amână

Meciul dintre Prometey și U-BT Cluj-Napoca se amână

Meciul dintre Prometey și U-BT Cluj-Napoca, din faza Top 16 a Basketball Champions League, a fost amânat. Ucrainienii se confruntă cu mai multe cazuri de Covid-19 și nu vor putea evolua împotriva campioanei României.

____________________________

UPDATE: Conform contului oficial de Twitter al BCL, meciul a fost reprogramat pe data de 3 martie.

__________________________

Marți, 1 februarie, U-Banca Transilvania trebuia să dispute cel de-al doilea joc din grupa K a BCL. Clujenii au plecat duminică dimineață și, după o escală de șapte ore în Istanbul, au ajuns seara în Zaporojie, Ucraina.

Din păcate, drumul ardelenilor s-a dovedit a fi degeaba. În lotul lui Prometey s-au depistat mai multe cazuri de Covid-19, astfel că jocul de mâine a fost amânat.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

7 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Asta înseamnă
    cel puțin 3 zile pierdute. Nici măcar zile de odihnă, pur și simplu pierdute. Unde pui și faptul că s-a amînat jocul cu Voluntari. Dacă nu făceam deplasarea se putea juca. Programul se aglomerează. Malaga dar și alte echipe se întăresc. Va fi o primăvară extrem de grea.

    cu 2 ani în urmă (01.02.2022)
    • Benjamin:

      ..
      Asa e. Se aduna oboseala si din pacate jucam direct in BCL urmatorul meci. Pe alocuri sincer ma bucur ca nu ii prindem pe Ucrainieni fix acum cand is poate foarte-foarte pe val si cu moralul ridicat. Aveam mari emotii pt meciul de maine.. cu Malaga nu ma asteptam sa castigam si poate fix pentru faptul ca jucam cu o echipa (aparent) mai slaba, presiunea unui rezultat pozitiv si-ar fi spsus cuvantul asupra jocului.

      cu 2 ani în urmă (01.02.2022)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ahile89 - :

    Oare
    Jocul cu
    Voluntari nu se poate reprograma pt joi/vineri? Zic și eu. Inițial am văzut ca e pe 5.02 apoi amânat. De ce a fost amânat?
    Așa se poate da peste cap orice turneu. Cupa României sau chiar și semifinalele/finala campionatului.

    cu 2 ani în urmă (01.02.2022)
    • Istrate David:

      Voluntari
      Meciul cu Voluntari a fost amânat fiindcă U-BT avea meciuri în 1 și în 7 și, probabil, clujenii au cerut asta. Între timp, Voluntari și-a programat meci cu Sibiu în 6 (Sibienii trebuiau să joace cu Oradea, dar bihorenii au cerut amânarea fiindcă au meci cu Trefl Sopot).

      cu 2 ani în urmă (01.02.2022)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Voluntari
      au programată restanță miercuri cu Steaua, parcă. Apoi cu Sibiul. In plus joi pentru U era greu de jucat după 3 zile pe drum și probabil doar un antrenament programat miercuri.

      cu 2 ani în urmă (01.02.2022)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89:

      Mulțumesc frumos!
      Nu știam motivele care stăteau la baza amânărilor. Practic deja echipele se înțeleg între ele când sa mai joace in funcție de disponibilitate. Dacă de ex apar cazuri înainte de final4 ce se întâmpla? Amânăm turneul?

      cu 2 ani în urmă (01.02.2022)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca 1234567 :

    Prometey
    Sper să își revină cat mai rapid, bine că au găsit cazurile de covid înainte de meciul cu noi și că jucătorii noștri nu s-au infectat. Chiar daca e amânat meciul și se aduna mai multe era normal să se întâmple asta, mai bine decât să anuleze cate o competiție, și în Euroliga au fost amânate multe meciuri.

    cu 2 ani în urmă (01.02.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!