Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Meciul dintre Prometey și U-BT Cluj-Napoca se va disputa în Cehia

Meciul dintre Prometey și U-BT Cluj-Napoca se va disputa în Cehia

Joi, 3 martie, Prometey primește vizita lui U-BT Cluj-Napoca, într-un meci care trebuia inițial să aibă loc în 1 februarie. Partida a fost amânată din cauza numeroaselor cazuri de Covid-19 apărute în rândul grupării ucrainiene și a fost mutată pe 3 martie, la Kiev.

Totuși, conform lui Oleksandr Proshuta, duelul din Basketball Champions League nu va avea loc în capitala Ucrainei, ci în Cehia, la Nymburk. Din cauza amenințărilor venite din partea Rusiei, situația în Ucraina este extrem de instabilă astfel că oficialii BCL au decis ca jocul să aibă loc într-o altă țară.

Reamintim că Volodymyr Dubinskiy, președintele lui Prometey, a luat decizia de a muta echipa, timp de cel puțin două săptămâni, în Cehia. Ronen Ginzburg, antrenorul principal al lui Prometey, este selecționerul naționalei Cehiei și a pregătit-o ani de zile pe Nymburk, gruparea care va găzdui disputa dintre ucrainieni și români.

În acest moment, atât Prometey, cât și U-BT Cluj-Napoca au câte două victorii în faza Top 16 a Basketball Champions League.

*foto: italmec.cz

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!