Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Meciul dintre Rapid și Miercurea Ciuc, amânat pe ultima sută de metri

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
10.01.2022

Meciul dintre Rapid și Miercurea Ciuc, amânat pe ultima sută de metri

Pandemia de COVID continuă să afecteze programul din Liga Națională de Baschet Masculin. După ce în etapa cu numărul 14 confruntările dintre Steaua și Dinamo, SCM Timișoara și CSM Oradea, respectiv CSO Voluntari și SCM Craiova au fost amânate, FRB anunță că nici disputa dintre Rapid București și CSM Miercurea Ciuc, programată miercuri de la ora 20:00, nu se va disputa.

Conform surselor noastre și a informațiilor prezentate de pagina oficială de Facebook a feroviarilor, două cazuri pozitive au fost depistate în cadrul lotului.

Giuleștenii vor fi carantinați timp de cinci zile, conform restricțiilor impuse de DSP București. Rămâne de văzut dacă trupa din capitală va putea evolua în week-end împotriva celor de la FC Argeș, în deplasare.

 

❗Meciul dintre Rapid București și CSM VSKC Miercurea Ciuc se amână! ❗ Din păcate, în lotul echipei noastre au fost...

Posted by Rapid Bucuresti Baschet Masculin on Monday, January 10, 2022

La acest moment, baschetbaliștii din lotul lui Miercurea Ciuc sunt negativi, conform testelor efectuate ieri, înainte de plecarea spre București. Aceștia s-au cazat în capitală după un drum de șapte ore și s-au antrenat o oră și un sfert în sala Rapidului. Oaspeții s-au interesectat cu baschetbaliștii echipei adverse la antrenamente. Se pare că formația harghiteană a fost anunțată de amânarea meciului odată cu apariția comunicatului oficial al Federației Române de Baschet.

Pentru CSM VSKC Miercurea Ciuc urmează un drum lung spre casă și pregătiri intense pentru duelul din runda următoare. În etapa cu numărul 15, elevii lui Laszlofy Botond vor întâlni pe SCM Timișoara, pe teren propriu.

*foto: Facebook/Rapid București Baschet Masculin

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!