Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Meciul dintre SCM U Craiova și CSM Oradea a fost amânat

Meciul dintre SCM U Craiova și CSM Oradea a fost amânat

CSM CSU Oradea a transmis pe site-ul clubului că meciul cu SCM U Craiova din cadrul etapei a 13-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin a fost amânat. Bihorenii se confruntă cu 14 cazuri de Covid-19.

Conducerea orădenilor a solicitat amânarea partidei întructât 10 jucători și 4 membri ai staff-ului tehnic sunt în carantină după ce au fost diagnosticați cu Covid-19, notează csmoradea.ro.

Potrivit informațiilor oferite de bihoreni, cei în cauză vor ieși din carantină în datele de 3, 4 și 5 ianuarie 2022.

CSM Oradea este la al doilea meci amânat în ultima perioadă, duelul cu BC Athletic Constanța, programat pentru 21 decembrie, nedisputându-se din același considerent.

*foto: Facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!