Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Meciul dintre U-BT Cluj-Napoca și London Lions se joacă miercuri, 13 martie

Meciul dintre U-BT Cluj-Napoca și London Lions se joacă miercuri, 13 martie

În sferturile de finală ale EuroCup, U-BT Cluj-Napoca se va duela cu London Lions, formație ce a trecut cu scorul de 100 la 77 de Turk Telekom. În urma unui anunț al clubului ardelean, s-a aflat și data în care va avea loc meciul: 13 martie, ora 19:00.

Campioana României a terminat sezonul regulat cu un bilanț de 13 victorii și 5 înfrângeri, clasându-se astfel pe poziția secundă în grupa B și calificându-se direct în sferturile de finală ale competiției.

Marți, 5 martie, și miercuri, 6 martie, s-au desfășurat cele patru meciuri din optimile de finală, toate confruntările fiind câștigate de formații din grupa A, astfel că U-BT a rămas una din singurele două echipe din grupa B care nu au fost eliminate.

Potrivit unei postări de pe paginile oficiale ale alb-negrilor, încleștarea dintre U-BT Cluj-Napoca și London Lions va avea loc miercuri, 13 martie, la ora 19:00. Toate biletele puse în vânzare în online au fost cumpărate, astfel că este de așteptat ca BTarena să fie din nou plină.

În cazul unei victorii, trupa lui Mihai Silvășan ar urma să joace în semifinalele EuroCup cu învingătoarea duelului dintre Paris Basketball și Joventut Badalona. Penultimul act al competiției se joacă în formatul „cel mai bun din trei meciuri”.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

8 comentarii la aceasta stire:
  • varu silvois :

    ati citit cu totii comentariile tifosilor
    despre meciurile din optimi. Clujenii subiectivi dar obiectivi deopotriva raportat la forta echipelor ramase in competie, adversarii nostri interni usor rautaciosi ( de asemenea firesc), ramane sa luptam pana la capat ( ienicerii au trecut ieri prin foc si sabie). Probabil valoric (individual si numeric) suntem depasiti de londonezi, insa cu siguranta ii intrecem la mental, aceasta echipa sudata a facut minuni. Mentalul poate fi decisiv in astfel de jocuri, coroborat cu o doza pe masura de noroc. Meciul de maine cu Oradea poate fi un barometru , dar oricum va fi maine, ziua de Miercuri va ramane in istoria EuroCup cu un oras ce vva respira in alb si negru. MereU nUmai U.

    cu 1 lună în urmă (07.03.2024) Raspunde
  • varu silvois :

    cireasa de pe tort
    Poate jucam in semifinale cu Juventut Badalona!

    cu 1 lună în urmă (07.03.2024) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ :

    Un lucru la care mă gândesc este...
    ...cum va reuși să facă față mental Petrică primului meci în care va juca după marele necaz prin care a trecut. Este extrem de greu pentru oricine momentul în care pleacă dintre noi cineva drag. După cum îl știm, omul este extrem de familist și-n plus avea o relație foarte strânsă cu tatăl lui. Ca jucător al nostru a fost exponențial în acest sezon, întorcându-se la forma de acum două sezoane (dacă nu chiar depășind-o). Tare bine ar fi să prindă o zi bună și să joace baschetul de care este capabil. Dar, oricum ar fi și orice ar face, orice s-ar întâmpla, din partea mea va merita doar aplauze după meci.

    cu 1 lună în urmă (07.03.2024)
    • varu silvois:

      aplauzele
      vor incepe de la intrarea la incalzire, nu am dubii! Mereu nUmai U

      cu 1 lună în urmă (07.03.2024)
    Raspunde
  • Silvois :

    Patrick
    va juca pentru tatal sau si o va face magistral. Chiar simt ca putem obtine o victorie uriasa.

    cu 1 lună în urmă (07.03.2024)
    • U BT Cluj-Napoca John Ioan:

      De acord cu tine
      Si eu cred ca Patrick va juca pentru tatal lui, si va incerca sa faca cea mai mare performanta a carierei pentru asta. Eu cred ca isi va trage energia din asta, chiar daca trece printr-unul din cele mai grele momente din viata lui.
      Si cred ca va reusi.

      cu 1 lună în urmă (07.03.2024)
    • U BT Cluj-Napoca John Ioan:

      Se va regasi
      Pe teren chiar daca acum e pierdut, cum a si scris pe pagina lui de Instagram. Eu sper ca si ceilalti sa-l ajute si sa reuseasca impreuna, pentru unu, pentru toti. Si noi trebuie sa fim alaturi de el si de echipa pe toata durata meciului indiferent de ce se întampla.

      cu 1 lună în urmă (07.03.2024)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca CNA :

    Step up!
    13 martie 2024! Un meci care, pentru fiecare membru al echipei, citez, dintr-un discurs celebru al amiralului McRaven, it is: "[…] a time when you need to be calm, when you must be calm, when you must be composed, when all your tactical skills, your physical power and your inner strength must be brought to bear […]" și orice ar apărea pe parcurs, "never ever give up". Noi plecăm cu avantajul terenului propriu. Să menținem controlul meciului.
    Fiecare membru al echipei și noi alături de ei să credem în victorie!
    Gândurile și energia noastră, 10000 pentru U BT!
    Haide U!

    cu 1 lună în urmă (07.03.2024) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!