Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Meciul doi dintre U-BT și CSU Atlassib Sibiu are loc astăzi

Paul Olar

Paul Olar
20.04.2016

U-Banca Transilvania primește astăzi, cu începere de la ora 19:45, vizita formației CSU Atlassib Sibiu. Meciul cu numărul doi din această serie va avea loc tot la Sala Sporturilor „Horia Demian”.

În prima confruntare, baschetbaliștii lui Marcel Țenter s-au impus cu 85-77. Formația gazdă inaugurase perfect încleștarea, dar o cădere inexplicabilă în sfertul trei a favorizat o revenire a sibienilor. Calotă și compania au venit chiar la o posesie distanță de oponenți, după un coș înscris de Lawrence Gilbert. Totuși, U-BT, cu Dykes și Torok inspirați pe final, a obținut victoria.

Jocul cu numărul doi va fi arbitrat de o brigadă alcătuită din Laurențiu Grigoraș, Mircea Șerban și Sorin Drugău. Comisar a fost desemnat Zoltan Raduly.

Totodată, suporterii ce nu vor ajunge la sală pot urmări disputa prin intermediul postului Digi Sport.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!