Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Meciul lui CSM Oradea se va juca de la aceeași oră cu cel al lui FC Porto

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
13.11.2021

Meciul lui CSM Oradea se va juca de la aceeași oră cu cel al lui FC Porto

Conform csmoradea.ro, FIBA Europe a informat echipele participante în Grupa H a Europe Cup în legătura cu decizia ca partidele din etapa a șasea a competiției să se dispute de la aceeași oră. Astfel, duelul de miercuri, 17 noiembrie, dintre CSM Oradea și Szolnoki Olaj va începe de la ora 20:45, cu o oră și 45 de minute mai târziu decât era programat inițial.

Celălalt meci din ultima rundă a fazei grupelor este cel din Portugalia, dintre FC Porto și Legia Varșovia. Bihorenii au nevoie de un rezultat favorabil al polonezilor pentru a putea spera la calificare.

Clasamentul din Grupa H a Europe Cup este următorul:

  1. Legia Varșovia 5/0
  2. FC Porto 2/3
  3. CSM CSU Oradea 2/3
  4. Szolnoki Olaj 1/4

Reprezentanta României în competiție are 2 scenarii prin care poate trece mai departe:

Scenariul 1: CSM CSU Oradea câștigă cu Szolnok, iar FC Porto pierde;

Scenariul 2: CSM CSU Oradea pierde în ultima etapă la cel mult 11 puncte diferență, iar FC Porto pierde. Dacă diferența este mai mare de 11 puncte, în acest caz, Szolnoki Olaj va avea câștig de cauză.

Meciul de miercuri al vicecampioanei României va fi transmis în direct de DigiSport.

*foto: fiba.basketball/Roby Boroș

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Klar Melone :

    Vind lemne de foc
    Veste excelenta! Inca aproape doua ore pina incepe partida = mai mult timp sa fiarba gulashul in bucatarie. Ma tem insa ca oaspetii maghiari vor strimba din nas la varianta cu praz pregatita de Chef Cociaci. Dar sa fiarba gulashul cit mai mult. Asa vindem si noi mai multe lemne de foc.

    cu 2 ani în urmă (14.11.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!