Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Meciul patru dintre Dinamo și Steaua are loc astăzi

Paul Olar

Paul Olar
26.04.2016

Steaua poate obține calificarea în semifinalele Ligii Naționale dacă se impune astăzi. Gruparea militară dă piept cu rivala Dinamo București, în meciul cu numărul patru al seriei. Confruntarea demarează la ora 18:00 și va fi transmisă în direct la Digi Sport.

Formația antrenată de Claudiu Fometescu conduce la general cu 2-1, după ce a obținut o victorie categorică duminică. Steaua a triumfat cu 84-63, problema câștigătoarei fiind pusă doar în primele trei minute ale disputei. Simas Galdikas, Porter Troupe și Nikola Malasevic au condus ostilitățile pentru roș-albaștri.

În schimb, Dinamo se va lupta să obțină o victorie vitală, iar lunetiștii Karolis Babkauskas și Marko Șutalo vor încerca să pună probleme Stelei.

Duelul va fi arbitrat de o brigadă formată din Laurențiu Grigoraș, Alin Faur și Istvan Bertalan. Comisar a fost desemnat Anton Cuzov.

*Foto: sportpictures.eu

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe silviu :

    Opaaa
    Iote bre arbitrul "autist" de ieri, Faur ajunse la Steaua Dinamo!Sub atenta observare a șefului o avea privirea mai agera?Ori pune din nou "botnița" la oricine ii iese in cale, cu singura arma care o stăpânește?Tehnicul...

    cu 8 ani în urmă (26.04.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!