Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Meciul trei dintre U-BT și CSM CSU Oradea are loc miercuri

Paul Olar

Paul Olar
10.05.2016

Semifinale

Meciul III

Miercuri, 11 mai, ora 19:45

Sala Polivalentă

0 Fișa meciului 2

U-Banca Transilvania și CSM CSU Oradea se reîntâlnesc miercuri, 11 mai, pe parchetul Sălii Polivalente din Cluj-Napoca, cu o cazia meciului trei al semifinalelor. Încleștarea va demara la ora 19:45 și va fi transmisă în direct la Digi Sport.

Înaintea confruntării, baschetbaliștii lui Cristian Achim se află într-o postura extrem de favorabilă. Gruparea bihoreană mai are de făcut un mic pas până la finala campionatului, din moment ce conduce seria cu 2-0 la general.

În prima dispută, CSM CSU s-a impus dramatic, cu 72-71, dar l-a pierdut pe Uros Lucic. Sportivul ex-iugoslav completează infirmeria orădeană, acolo unde se aflau deja Radovan Markovic și Nemanja Barac. Meciul s-a decis însă pe final, când amfitrionii au fost mai lucizi atât la recuperările ofensive, cât și la aruncări, Sean Barnette și Will Franklin marcând coșuri vitale.

A urmat a doua întâlnire, echilibrată până la pauză. Odată revenită pe teren, Oradea și-a năucit adversara cu un parțial de 11-0. U-BT a alergat permanent după egalare, dar Franklin și compania nu au făcut pași greșiți, triumfând cu 67-61.

Revenind la partida de mâine, aceasta va fi arbitrată de o brigadă alcătuită din Marius Ciulin, Ciprian Stoica și Ciprian Rașoga.

*Foto: Roby Boros/CSM CSU Oradea

6 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca R Razvan :

    chiar asa?
    deja ati stabilit voi rezultatul meciului de maine? sau cum de are Oradea 3-0?

    cu 8 ani în urmă (10.05.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    ciolin
    yupiiiii!!!

    asa da, asa mai vii de acasa, nu ne batem joc!!!

    cu 8 ani în urmă (10.05.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Oldtimer :

    Tulai Doamnie....
    ...d-nii Ciulin si Stoica in "ring"....
    Noa, amu sa te tii.....Sper ca diferenta de scor sa fie <4 c-altfel iar se scot lunete, lupe, microscoape....poate apare si "pixelu' albastru"...si inregistram un nou record stagional pe TotalBaschet.
    Dupa meciul 1 un distins coleg de pasiune, stg257, si-l dorea pe dl. Ciulin arbitru...dl. yesh_apu afirma ca Ciulin poate fi bun...cand vrea...
    Eu tot ce vreau e sa fie BASCHET, macar la acelasi nivel ca la ultima confruntare dintre cele 2 echipe...d-nii arbitri sa lase jocul sa curga, nu sa ne ofere un recital de fiscure, fiscurand orice gadilitura...sa castige cei care vor va fi mai buni.
    Let there be Basketball !!!

    P.S. Hai CSM !! Hai Leii rosii !!

    cu 8 ani în urmă (11.05.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe stg257:

      Tulai bine zici
      of mah trebuia sa-mi fac pancarda cu pelicani si ciulini ... anyway ... sper sa avem parte de baschet nu de mascarada

      cu 8 ani în urmă (11.05.2016)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    ciulin
    Da... am scris asa ceva, dar daca imi aduc bine aminte am continuat ca nu-l iert pentru meciurile dintre Asesoft cu Cluj si cu Sibiu. Sa nu denaturam prin omisiune ... :))) In rest, multa dreptate ai, sa castige cei mai buni si sa vedem baschet de calitate!

    cu 8 ani în urmă (11.05.2016)
    • CSM CSU Oradea Oldtimer:

      ...imi cer scuze,
      departe de mine gandul de a va denatura afirmatia...nu am mai citat si restul pentru ca, oricum, majoritatea celor care posteaza pe Total Baschet au deja formata o opinie solida in ceea ce-l priveste pe dl. Ciulin.
      Nu sunteti singura "voce neiertatoare"....din nefericire ptr. dl. Ciulin, putem zice de fapt ca e un ditamai corul, mai numeros probabil ca "Madriagal" -ul...
      Din pacate, tendinta de a "drujbali" jocul cu fiscurul perpetueaza...

      cu 8 ani în urmă (12.05.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!