Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mediaș fără Mitchell la Oradea

Adrian Micinic

Adrian Micinic
16.05.2013

 

Gaz Metan Mediaș va juca Meciul 1 al finalei mici în Liga Națională de baschet masculin fără americanul Deven Mitchell. Extrema aflată la a 4-a eliminare în semifinalele campionatului nu a făcut deplasarea la Oradea pentru deschiderea seriei care va stabili ce echipă completează podiumul.

În vârstă de 28 ani, Mitchell a bifat 20 prezențe în actuala ediție a LNBM, având medii de 14.0 puncte, 4.6 recuperări, 1.4 pase decisive, 1.0 intercepții și 1.7 posesii pierdute pentru un coeficient de 14.3 la eficiență în 26:18 minute pe meci.

În absența lui Mitchell, Marcel Țenter va miza pe ceilalți șase jucători străini din lot: Dundjerski, Shiloh, Lilov, Ivanovic, Krstanovic și Mladenovic.

Meciul 1 se dispută joi (16.05), cu începere de la ora 19, la Arena Antonio Alexe din Oradea.

Foto: Andor Marton

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea oradeafun :

    AIUREA
    E 1-0 in finala mica dar daca in acelasi meci jucatorii mediasului jucau cu tricouri ASESOFT, castigau la 20 de puncte. Parerea mea.

    cu 10 ani în urmă (16.05.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!