Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Michael Dixon: „A fost un nivel intens, Dinamo a venit aici să câștige”

Michael Dixon: „A fost un nivel intens, Dinamo a venit aici să câștige”

U-BT Cluj a obținut o victorie muncită contra celor de la Dinamo București, scor 98-89, în cadrul grupei găzduite în timpul turneului 5 din LNBM.

Partida a reprezentat debutul în alb-negru pentru Michael Dixon Jr. Acesta s-a arătat bucuros de experiență și plăcut surprins de nivelul de joc al partidei:

„A fost o experiență bună. Am luptat din greu, a fost un meci greu. Dinamo a venit aici să câștige și am răspuns cum trebuie. Am avut câteva turnovers pe care trebuie să le evităm pe viitor. Dar cred că am jucat bine, dar putem fi mult mai buni, mai ales că vrem să câștigăm campionatul. Nivelul a fost unul intens. Adversarii noștri au jucat dur, sunt antrenați bine, au încercat să exploateze toate punctele lor forte. Am fost impresionat”.  

Întrebat despre condiția sa medicală, Dixon a explicat:  

„Am o mică accidentare la inghinali dar voi fi în regulă”.

Cât despre debutul său în LNBM, în care a adunat 16 puncte, 8 pase decisive, cu 3/6 din acțiune și 8/9 de la libere, Dixon a spus:

„M-am simțit bine să joc în această sală. Mă antrenez cu echipa de o săptămână deja și m-am simțit bine să reprezint clubul în propria noastră sală.”

U-BT a ajuns astfel la șapte victorii din tot atâtea partide. Pentru clujeni urmează acum duelul de vineri contra celor de la SCM U Craiova, de la ora 19:30, în direct pe Digi Sport 4 și LookSport 1.

*foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!