Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Michael Hope revine la Rapid București

Michael Hope revine la Rapid București

Michael Hope revine la Rapid București. 

Americanul a mai jucat în LNBM pe parcursul stagiunii 2018/2019, stagiune în care trupa din Giulești a făcut parte din Grupa Albastră (a treia din punct de vedere valoric). Astfel, conducătorul de joc în vârstă de 30 ani are 25 de meciuri pe teritoriul României, cu medii statistice de 27,1 puncte, 6,5 recuperări și 2,7 pase decisive pentru 25,3 la eficiență. 

După aventura la Rapid, Hope a ajuns la Duzce în liga a doua din Turcia, unde a strâns 7,6 puncte și 2,0 pase decisive pentru 5 la eficiență. 

În stagiunea 2020/2021, noul conducător de joc al formației antrenate de Marius Bulancea nu a avut niciun angajament la nivel profesionist. 

Rapid București îi mai are sub contract pe Vasile Odagiu, Mădălin Potcoavă, Laurențiu Dumitrescu, Luca Vasile și Alexandru Varga, dar și pe americanul Erik Copes. 

*Foto: Facebook Sport Total - Rapid Bucuresti

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!