Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Michael Qualls, prestație de excepție în partida cu CSM Focșani

Michael Qualls, prestație de excepție în partida cu CSM Focșani

SCM Universitatea Craiova s-a impus cu 82-71 pe terenul lui CSM 2007 Focșani în primul meci al etapei a 23-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, disputat vineri, 11 martie.

Michael Qualls s-a aflat în primul 5 utilizat de Michalis Kakiouzis în Vrancea, americanul terminând meciul cu 38 de puncte, 6 recuperări, 2 intercepții, 2 capace, +20 la +/- și un indice al eficienței de 28 de unități. Qualls a pierdut de cinci ori posesia, dar a scos 12 faulturi.

În privința încercărilor din acțiune, americanul a stat cu 6/13 din interiorul arcului de cerc și 5/11 de la distanță. Două aruncări libere a irosit Qualls, de la linia de fault venind cu 11/13.

Până la pauza meciului, principalul marcator al Craiovei stătea cu 15 puncte în dreptul numelui său, capitol la care era egal cu Onno Steger de la Focșani.

Qualls a fost la doar trei puncte distanță de recordul pe care îl deține în actuala stagiune a Ligii Naționale. Tocmai în partida tur cu CSM Focșani, americanul a încheiat cu 41 de puncte marcate în Bănie.

În acest sezon al LNBM, Michael Qualls are 20 de meciuri în double digits în 21 de apariții, doar cu Piteștiul terminând cu mai puțin de 10 puncte înscrise. Americanul are pentru a cincea oară 30+ puncte într-un meci în campionat.

SCM U Craiova trece la 14-7 în campionat după această victorie.

*foto: Facebook SCM Craiova

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!