Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Michal Kremen: „Defensiva noastră agresivă va fi cheia care ne va aduce victoria”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
04.10.2014

Energia Târgu Jiu va începe noul sezon din LNBM cu un duel pe teren propriu în compania celor de la SCM Universitatea Craiova. „Derby de Oltenia” se joacă duminică, 5 octombrie, începând cu ora 17:00. Una dintre achizițiile Energiei din pauza competițională, cehul Michal Kremen, a vorbit în exclusivitate pentru TotalBaschet despre acest prim meci de campionat și despre noua sa echipă. 

„De la meciul de duminică mă aștept la un joc foarte dificil. Craiova are câțiva jucători buni și din ce am văzut eu până acum, majoritatea echipelor sunt aproape la același nivel, fiind foarte puternice. Așadar, tot ceea ce avem noi de făcut este să prestăm defensiva noastră agresivă și asta va fi cheia care ne va aduce victoria. Mă simt foarte bine la Energia. Oamenii de aici, colegii de echipă, persoanele din jurul clubului sunt foarte ok. Am de asemenea condiții bune, deci trebuie să fiu concentrat pe munca mea și să dau tot ce am mai bun”, ne-a declarat baschetbalistul. 

Totodată, Kremen a dezvăluit care sunt obiectivele și așteptările sale de la noua stagiune, sezon în care trupa gorjeană va evolua pe trei fronturi: Liga Națională, Cupa României și FIBA EuroChallenge. 

„Așteptările mele de la noul sezon sunt mari, atât din punct de vedere al competițiilor interne cât și în EuroChallenge. În întrecerile din țară, după cum spuneam echipele sunt la același nivel, așadar noi vom putea obține rezultate bune și să ne clasăm pe o poziție cât mai bună înainte de play-off. În EuroChallenge, am văzut grupa noastră, avem și aici o șansă destul de mere să avansăm în runda următoare. Totul depinde doar de noi, în primul rând de cât suntem noi de determinați și de cât de mult credem în faptul că vom reuși”, a concluzionat elevului lui Antonis Constantinides.

Kremen și-a consemnat deja debutul într-un meci oficial în echipamentul Energiei. Acesta a jucat 30 de minute în meciul de Supercupă, pierdut împotriva celor de la CSU Ploiești, scor 57-73. În tot acel timp, Michal și-a trecut în cont 9 puncte, 5 recuperări, 3 intercepții, 5 mingi pierdute, totul pentru un indice la eficiență de 6 unități. 

*Foto: Traian Racu (frbaschet.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!