Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Michal Kremen pleacă de la Energia Târgu Jiu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
22.08.2015

Energia Târgu Jiu a renunțat la serviciile lui Michal Kremen, după cum anunță sportingorj. Din câte se pare, sportivului ceh i-a recidivat accidentarea care l-a ținut departe de parchet și în stagiunea trecut iar Antonis Constantinides este nevoit să-i caute înlocuitor.

Michal Kremen a ajuns în orașul lui Brâncuși în vara lui 2014. În stagiunea precedentă cehul a prins 17 partide în Liga Națională de Baschet Masculin, cu medii statistice de 7.4 puncte, 3.3 recuperări și 2.4 pase decisive. Kremen a bigat 9 meciuri și în EuroChallenge, competiție în care a înregistrat 7.4 puncte, 4.8 recuperări și 2.8 pase decisive.

În cariera lui, Michal Kremen a mai jucat la Brno, CEZ Nymburg, BC Vysocina și Apoel Nicosia.

După plecare lui Kremen, Energia Târgu Jiu a rămas cu numai 5 jucători străini în lot. Energia Târgu Jiu nu a anunțat oficial despărțirea de  jucătorul ceh în vârstă de 34 de ani.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!