Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Michal Kremen: „Va fi un meci ca o finală pentru noi”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
17.02.2015

Energia Târgu Jiu se află în fața unuia dintre cele mai importante meciuri ale sezonului competițional 2014-2015. Oltenii vor da piept la Târgu Jiu cu BC Astana într-un meci din cadrul etapei cu numărul 5 din faza „Last 16” a FIBA EuroChallenge

O victorie împotriva formației din Kazakhstan i-ar aduce Energiei calificarea în sferturile de finală ale competiției. Despre jocul cu Astana și șansele echipei gorjene de a trece de această fază a vorbit și baschetbalistul ceh pregătit de Antonis Constantinides, Michal Kremen

Va fi un meci ca o finală pentru noi, toată lumea știe importanța acestui joc. Cu o victorie ajungem în primele 8 echipe din EuroChallenege. La fel, poate fi și un meci în care jucătorii să fie nervoși, să-și dorească prea mult victoria și să comită erori. Trebuie să fim calmi, să ne facem jocul nostru pentru că acasă jucăm un baschet bun și dacă vom realiza ceea ce ne-am propus vom realiza victoria. Nu pot să spun că suntem favoriți, Astana este o echipă bună cu jucători valoroși. Depinde de ce zi prindem, vedem la final cum va fi acest joc”, a declarat sportivul, citat de site-ul oficial al echipei oltene. 

Confruntarea dintre Energia și Astana este programată miercuri, 18 februarie, începând cu ora 19.30, meciul fiind transmis în direct de postul de televiziune DigiSport 3. 

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!