Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Michalis Kakiouzis: „Au înscris 91 de puncte pe terenul nostru, ceea ce e dezamăgitor”

Michalis Kakiouzis: „Au înscris 91 de puncte pe terenul nostru, ceea ce e dezamăgitor”

SCM U Craiova a pierdut meciul de pe teren propriu jucat într-o restanță LNBM cu CSM CSU Oradea, scor 80-91.

La finalul partidei, antrenorul oltenilor Michalis Kakiouzis s-a arătat dezamăgit de defensiva formației sale:

„Am avut în față o echipă foarte bună, cu mulți jucători buni, experimentați și nu am jucat cum ar fi trebuit în apărare. Au înscris 91 de puncte pe terenul nostru, ceea ce e dezamăgitor. Sigur că au aruncat foarte bine de la 3 puncte, dar eram pregătiți pentru asta și am făcut o treabă foarte proastă. Când nu joci bine defensivă, e greu să găsești opțiuni în atac.”

Tehnicianul grec a vorbit și despre partidele următoare ale oltenilor:

„Este un meci pe care trebuie să îl câștigăm. O să vină și Sha’markus Kennedy,  o să joace și el și sper să ne ajute. Avem două meciuri foarte importante, cu Miercurea Ciuc și Pitești, pe care trebuie să le câștigăm să ne clasăm cât mai sus înainte de startul playoff-ului”.

După înfrângerea cu Oradea, SCM U Craiova coboară la 12-5. Următoarea partidă cu Miercurea Ciuc se joacă miercuri, 2 martie, de la ora 17:00.

*foto: Iulian Dobre

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!