Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Michalis Kakiouzis: „Este un meci pe care trebuie să-l câștigăm pentru a fi în primele patru echipe”

Michalis Kakiouzis: „Este un meci pe care trebuie să-l câștigăm pentru a fi în primele patru echipe”

SCM Universitatea Craiova și FC Argeș Basketball se întâlnesc în această seară, 6 martie, de la ora 18.00 în derby-ul etapei a 22-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Meciul din Bănie o să fie transmis pe YouTube FRB TV.

Michalis Kakiouzis a oferit câteva declarații pentru pagina de Facebook SCM Craiova înaintea acestui meci cu piteștenii. Pentru început, grecul a vorbit despre duelul de la mijlocul săptămânii cu CSM VSKC Miercurea Ciuc:

„Meciul de la Miercurea Ciuc a fost ciudat. Am avut controlul meciului, am creat o mare diferență, dar, dintr-o dată, s-a întâmplat ceva și nu am mai jucat. Am făcut greșeli de copii. Nu să pierdem meciul, dar le-am dat șansa să revină în joc și ne-am făcut singuri probleme. A fost bine că am câștigat.”

Kakiouzis pune accent pe importanța confruntării din Bănie cu FC Argeș, fiind o echipă pe care SCM U Craiova o poate întâlni în playoff:

„Cu Piteşti, duminică (06.03), va fi extrem de greu. Este un meci pe care trebuie să-l câștigăm pentru a fi în primele patru echipe. Va fi important pentru playoff. Este o echipă cu care o să ne luptăm direct pentru acest obiectiv. Diferența în tur a fost de patru puncte și este important să câștigăm pe teren propriu. Jucăm cu o echipă pe care, probabil, o s-o întâlnim în playoff și trebuie să avem avantajul terenului propriu.”

La final, antrenorul a fost întrebat despre războiul din Ucraina:

„Asta e o discuție complexă. Războiul este cea mai rea parte și sunt trist că în 2022 încă există războaie, oamenii sunt omorâți cu sau fără motiv. Nu poți să vezi copii, bărbați, femei, soldați luptând pentru că oamenii puternici găsesc mereu soluții și pentru mine asta reprezintă cea mai rea parte a umanității.”

*foto: Facebook SCM Craiova

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!