Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Michalis Kakiouzis, înaintea restanței cu CSM Oradea: „Va fi un meci foarte dificil”

Michalis Kakiouzis, înaintea restanței cu CSM Oradea: „Va fi un meci foarte dificil”

SCM Universitatea Craiova primește vizita celor de la CSM CSU Oradea într-un meci restant din etapa a 13-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, duelul fiind programat în această seară, 27 februarie.

Înaintea meciului cu vicecampioana României, Michalis Kakiouzis a vorbit pentru pagina de Facebook SCM Craiova despre adversari și cât ar conta pentru echipa sa o victorie în acest joc:

„Va fi un meci foarte dificil. Vom da peste una dintre cele mai puternice echipe din Liga Națională și este un joc important pentru noi. O victorie ne-ar ajuta pentru ceea ce va fi în restul sezonului. Așa cum am spus, conștientizăm că va fi greu, ei știu cum să joace. Citesc bine jocul în timpul meciului, așa că trebuie să ne concentrăm și vom vedea ce se va întâmpla.

E important că am reușit să câștigăm meciul de după finala Cupei României. E greu pentru toată lumea când pierzi o finală, așa că e bine că am câștigat, dar asta s-a întâmplat acum aproape două săptămâni. Acum vom juca cu o altă echipă, duminică. Acum avem altfel de program. Jucăm acum la câteva zile, avem deplasări lungi, dar trebuie să câștigăm partidele, fiind pregătiți fizic, dar și mental.”

Craiova a efectuat un nou transfer, în persoana lui Sha'markus Kennedy, după plecarea lui Peter Olisemeka. Kakiouzis a spus câteva cuvinte despre noul jucător, care nu va avea drept de joc împotriva Oradiei:

„Să-l vedem la antrenamente. Ne va ajuta, vom încerca să-l integrăm în echipă. Jucăm meciuri foarte des și nu va fi ușor, dar are calitate să se integreze în echipă cât mai repede.”

Meciul de la Craiova începe la ora 18.00 și va fi transmis în direct pe YouTube FRB TV.

*foto: Facebook SCM Craiova

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!