Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Michalis Kakiouzis: „Jucăm împotriva unei echipe foarte agresive”

Michalis Kakiouzis: „Jucăm împotriva unei echipe foarte agresive”

SCM U Craiova se află în fața primului meci din noua ediție a Ligii Naționale. Oltenii se deplasează pe terenul lui CSM Târgu Jiu, iar disputa se va da astăzi, 2 octombrie, de la ora 19:00.

Iată ce a declarat Michalis Kakiouzis, antrenorul principal al alb-albaștrilor:

Jucăm împotriva unei echipe foarte agresive, mai ales pe propriul teren. E primul lor joc în campionat, în fața propriilor suporteri, după eșecul din cupă cu echipa cu Voluntari, și își vor dori să se revanșeze în fața fanilor din Târgu-Jiu. Noi ne-am pregătit pentru un alt meci foarte dificil, pentru că va fi un joc disputat și greu, dar împreună l-am pregătit în cele mai mici detalii. Sunt mulțumit de modul în care s-au pregătit băieții și de cum s-a lucrat la antrenamente. Așa cum am spus de când am venit muncim pentru a da tot ce este mai bun și de a evolua din ce în ce mai bine. Doresc foarte mult să simt și eu atmosfera din tribunele din Craiova, să-i simt pe spectatori alături de noi. Pentru asta muncim, pentru a-i aduce pe spectatori alaturi de noi la sală și vor veni!", conform paginii de Facebook a craiovenilor.

Confruntarea dintre SCM U Craiova și CSM Târgu Jiu va fi transmisă pe FRB TV.

*foto: Ionuț Greere/Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!