Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Michalis Kakiouzis: „Mă hrănesc cu presiunea, am trăit cu ea ca jucător și antrenor”

Michalis Kakiouzis: „Mă hrănesc cu presiunea, am trăit cu ea ca jucător și antrenor”

Michalis Kakiouzis se află în fața debutului său pe banca tehnică a celor de la SCM U Craiova. Tehnicianul elen va avea o misiune extrem de dificilă în primul tur al Cupei României contra vicecampioanei CSM CSU Oradea.

Duelul cu bihorenii reprezintă capul de afiș pentru această rundă de Cupă, dar Kakiouzis se arată optimist înainte de duelul contra formației orădene:

„Suntem bucuroşi că am ajuns la primul meci al sezonului, după perioada de pregătire şi presezon. Oradea este una dintre cele mai bune echipe din România şi vom încerca să dăm totul, să jucăm bine şi chiar să trecem mai departe în Cupă. Va fi foarte greu, nu numai pentru că Oradea este o echipă bună, dar şi pentru că avem o echipă nouă,  jucătorii au venit recent, cu câteva excepţii. Sperăm să ajungem treptat la rezultatele pe care oraşul şi fanii le doresc. Nu avem o privire de ansamblu asupra celorlalte echipe, fiind început de sezon, dar eu mă concentrez pe echipa mea, vreau să fie mai bună de la zi la zi, de la un antrenament la altul şi vom încerca să câştigăm fiecare meci. Ne dorim să trecem mai departe, suntem mulţumiţi de echipa pe care o avem şi că am reuşit să aducem aceşti jucători, însă suntem la început, urmează să omogenizăm acest grup. Poate fi şi un avantaj că suntem o echipă nouă şi nu ne cunosc adversarii, nu ştiu ce stil avem şi ne bazăm şi pe acest lucru. Mă hrănesc cu presiunea, am trăit cu ea mereu, atât ca jucător, cât şi ca antrenor, numai astfel poţi câştiga.”

Cu ocazia acestei conferințe de presă, în care a avut primul contact cu presa doljeană, Kakiouzis a și făcut o glumă. Întrebat dacă este mulțumit de lot, acesta a spus un „Nu” destul de serios, pentru ca apoi să spună că și l-a dorit pe Calathes, dar acesta a ales în cele din urmă să joace la Barcelona. Fostul mare jucător grec a revenit apoi și a spus că e mulțumit de lot, pentru că a stat toată vara cu managerul general Marius Toma să aleagă formația. (de la minutul 7:30)

 

 

Posted by SCM Craiova on Thursday, September 23, 2021

Duelul dintre SCM U Craiova și CSM CSU Oradea se joacă vineri, 24 septembrie, de la ora 20:00. Partida nu este televizată, dar cel mai probabil va fi transmisă pe canalul de youtube al FRB Tv.

*foto: captură facebook SCM Craiova

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!