Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Michalis Kakiouzis s-a înțeles cu Keravnos

Michalis Kakiouzis s-a înțeles cu Keravnos

Fostul antrenor al echipei SCM U Craiova, Michalis Kakiouzis, și-a găsit un nou angajament după despărțirea de olteni și va antrena formația BC Keravnos Strovolou.

Ciprioții au făcut anunțul pe pagina de Facebook a clubului, antrenorul fiind așteptat să sosească la noua echipă în cursul zilei de duminică, 27 martie.

Kakiouzis o să debuteze cu ocazia meciului împotriva lui Apollon Limassol, pe 31 martie, în sferturile Cupei Ciprului.

Keravnos are 18-4 bilanț în campionatul cipriot și este pe locul al doilea în ierarhie.

Tehnicianul elen a avut o altă experiență în Cipru, la Enosis Neon Paralimni, între 2019 și 2021. De la formația amintită a ajuns acesta în România, la SCM U Craiova pentru sezonul 2021-2022, reușind să-i ducă pe olteni până în finala Cupei României.

Michalis Kakiouzis urmează să pregătească a patra formație în cariera sa din poziția de antrenor principal.

*foto: Facebook SCM Craiova

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!