Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Michalis Kakiouzis și Aurelian Gavriloaia, declarații după eșecul cu U-BT Cluj

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
28.10.2021

Michalis Kakiouzis și Aurelian Gavriloaia, declarații după eșecul cu U-BT Cluj

SCM Craiova a pierdut duelul restant din etapa a doua, cu U-BT Cluj, cu scorul de 90-79. A fost a doua înfrângere consecutivă pentru olteni după cea din weekend, cu Rapid București.

Michalis Kakiouzis, tehnicianul craiovenilor, a vorbit despre evoluția elevilor săi împotriva campioanei României, dar și despre duelul din etapa următoare, cu Miercurea Ciuc.

„Un meci este bun doar când câștigi. Am întâlnit cea mai bună echipă din România, una dintre cele mai bune din Europa. Au jucat excelent în Champions League, lucru bun pentru baschetul românesc. Nu pot să mă plâng de prestația jucătorilor mei când am avut așa adversar în față. Am jucat agresiv, am depus mult efort, dar am făcut niște greșeli pe care trebuie să le corectăm.Trebuie să ne concentrăm pe meciul de duminică, iar același lucru l-aș fi spus și dacă am fi învins-o pe U Cluj. Muncă, muncă și iar muncă. Asta vreau să văd începând cu ziua de joi.

Meciul cu Miercurea Ciuc nu este ușor. Nu vreau să subestimez niciun adversar. O partidă este ușoară dacă ne-o facem noi ușoară la ora jocului. În cazul în care nu ne impunem stilul de joc, vom avea mari probleme.”, a declarat antrenorul grec pentru pagina de Facebook SCM Craiova.

Pe același cont de social media, a vorbit și Aurelian Gavriloaia despre eșecul cu campioana României.

„Este greu să învingem o echipă precum U Cluj când încasăm 90 de puncte. Trebuie să ne apărăm mai bine, să ne uităm la video și pe viitor să nu mai fim atât de permisivi. În sfertul trei am venit la un punct, dar am avut câteva minute în care am pierdut din intensitate și ne-au fost fatale. Dacă învățăm din greșeli, nu este o diferență așa mare de valoare și consider că putem bate pe oricine. Cu Miercurea Ciuc trebuie să ne revenim, avem deja două înfrângeri și trebuie să demonstrăm că suntem capabili de lucruri mărețe.”

În etapa a 6-a, SCM Craiova dă piept cu CSM VSKC Miercurea CIuc, într-o partidă ce va avea loc pe terenul oltenilor duminică, 31 octombrie, de la ora 19:00.

*foto: Facebook/SCM Craiova

 

2 comentarii la aceasta stire:
  • Silvois :

    Declaratii, declaratii ...
    Declaratii diametral opuse. Pe de o parte, Kakiouzis spune, flatant dar neadevarat, ca U este una din cele mai bune echipe din Europa, de cealalta parte, Gavriloaia, zice ca diferenta nu prea e si ca, daca se concentreaza, cam pot bate pe oricine. Zic eu ca din Europa, daca U e una din cele mai bune de-acolo, nu?! Totusi, pentru asa performante, Aurica ar trebui sa se puna de acord cu antrenorul sau, zic si eu, ca ignorantul!

    cu 2 ani în urmă (28.10.2021) Raspunde
  • Popescu Marcu-George :

    Sunt de acord cu amandoi
    Trebuie ca ei sa invete din greseli si sa nu le mai faca , pentru ca niciun meci din aceasta liga nu este usor fiecare echipa vrea sa dea tot ce e mai bun

    cu 2 ani în urmă (28.10.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!