Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Michalis Kakiouzis și George Blaj-Voinescu, declarații după victoria Craiovei în restanța cu CSM Târgu Jiu

Michalis Kakiouzis și George Blaj-Voinescu, declarații după victoria Craiovei în restanța cu CSM Târgu Jiu

SCM Universitatea Craiova a câștigat duminică seara (20.02) duelul restant cu CSM Târgu Jiu din etapa a 16-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, scor 86-67.

Michalis Kakiouzis și George Blaj-Voinescu au vorbit după meciul în care Craiova a bifat a 12-a victorie în campionat:

„A fost un meci dificil, în primul rând psihic. Veneam după o finală pierdută, toată lumea era supărată, dar reacţia noastră a fost ok. După primul sfert am început să jucăm mai agresivi, să ne apărăm mai bine, iar scorul a căpătat proporţii. Mă bucur că pe parcurs am reuşit să introduc pe teren şi sportivii care nu au evoluat prea mult până acum. Per total, sunt mulţumit de ceea ce s-a jucat cu Târgu Jiu, mai ales că timp de două săptămâni am avut multe meciuri unul după altul. Acum acum mai multe zile libere să ne odihnim şi să pregătim duelul cu Oradea, de duminică.

Niciodată nu este uşor să-ţi motivezi echipa după un eşec, mai ales dacă vine într-o finală. Le-am spus că totuşi am jucat finala pentru prima dată în istorie în faţa a circa 4.000 de oameni şi că viaţa merge înainte. De asemenea, ştiam cu toţii că nu aveam voie să facem pas greşit cu Târgu Jiu, iar băieţii au înţeles lucrul acesta şi s-au concentrat”, a spus Kakiouzis citat de gds.ro.

George Blaj-Voinescu a împlinit vârsta de 22 de ani chiar în ziua partidei cu CSM Târgu Jiu, sportivul evoluând 17 minute în acest duel restant. La final, Blaj-Voinescu, care a terminat cu 9 puncte, a oferit câteva declarații, citat de gds.ro:

„A fost un meci intens cu Târgu Jiu. Trebuia să începem tare, ca să nu avem probleme pe parcurs şi eu zic că ne-am făcut treaba cu brio. În finală au fost extrem de multe emoţii, dar au trecut, iar cu Târgu Jiu am jucat bine. A fost şi ziua mea astăzi (duminică – n.r.) şi am zis că trebuie să joc bine, să-mi fac un cadou. Duminică jucăm cu Oradea şi este un joc foarte important pentru clasament. Ne vom pregăti intens, pentru că avem o săptămână la dispoziţie.”

„Leii din Bănie” au 12-4 bilanț în Liga Națională după acest meci și o să joace duminică, 27 februarie (ora 18.00), un alt duel restant, din etapa a 13-a, pe teren propriu cu CSM CSU Oradea.

*foto: Facebook SCM Craiova

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!