Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Michalis Kakiouzis și Titus Robinson au prefațat duelul Craiovei cu Steaua

Michalis Kakiouzis și Titus Robinson au prefațat duelul Craiovei cu Steaua

SCM U Craiova joacă sâmbătă, 11 decembrie, de la ora 19.00 pe terenul Stelei București în cadrul etapei a 11-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Înaintea partidei din capitală, Michalis Kakiouzis și Titus Robinson au prefațat întâlnirea cu Steaua în cadrul unei conferințe de presă.

Antrenorul grec abordează meciul la victorie și spune că echipa sa va încerca să joace la un nivel din ce în ce mai bun:

„Este un meci extrem de dificil, mai ales că îl disputăm în deplasare. Ne-am pregătit foarte bine săptămâna aceasta şi am încercat să îmbunătăţim anumite lucruri pe care le aveam de reglat. Acum, începând de la partida cu Steaua, vom încerca să jucăm la un nivel din ce în ce mai bun cu cât trec minutele. Pentru noi fiecare meci este un derby, indiferent de adversar. Vom juca agresiv și o să încercăm să ne bucurăm de atmosferă și să câștigăm meciul.”

Titus Robinson a vorbit despre capitolul la care oltenii au de lucrat în continuare:

„Ne-am pregătit bine în această săptămână și cred că suntem pregătiţi pentru duelul cu Steaua şi sperăm să câştigăm. Cred că trebuie să creștem pe plan mental, ca echipă, și acolo am avut unele probleme în debutul sezonului. Este o chestiune de timp până când vom forma o echipă competitivă și putem să trecem peste momentele mai grele. Încercăm să câștigăm fiecare meci, dar nu se va întâmpla asta mereu și trebuie să știm cum învățăm din înfrângeri, ca acestea să nu se repete în partea a doua a sezonului.”

 

*foto: scmcraiova.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!