Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Micheal Eric va rata restul sezonului, după accidentarea din meciul cu U-BT Cluj

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
26.01.2022

Micheal Eric va rata restul sezonului, după accidentarea din meciul cu U-BT Cluj

După înfrângerea de pe teren propriu cu U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, scor 73-79, cei de la Unicaja Malaga mai primesc o veste proastă.

Micheal Eric, pivotul titular al formației andaluze a suferit o accidentare mult mai gravă decât părea inițial. Nigerianul a ieșit accidentat la jumătatea sfertului trei din partida de marți seară.

Deși semnele erau îmbucurătoare, întrucât veteranul de 33 de ani a putut pleca pe picioare la vestiare, verdictul este unul crunt: ruptură a ligamentului încrucișat anterior. Astfel, Eric va rata tot sezonul, anunță site-ul oficial al celor de la Unicaja.

Absența sa va fi suplinită de Yannick Nzosa și Ruben Guerrero. La doar 18 ani, Nzosa are șansa să devină titularul formației iberice până la finalul stagiunii. Conform mai multor site-uri de specialitate, acesta este văzut drept un jucător cu potențial să fie ales în prima rundă a draft-ului din 2022.

Săptămâna viitoare, în Basketball Champions League, Malaga evoluează din nou pe teren propriu, împotriva celor de la Filou Oostende.

*foto: fiba.basketball

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    Twist
    Si poc. Fara contact, fara viteza, pur si simplu. Eu cred ca cu el in teren ne ar fi fost mult mai greu sa castigam. Ne a cam dominat si in atac si in aparare.

    cu 2 ani în urmă (27.01.2022) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca RobertMugabe :

    Poate era mai greu
    Dar sa nu uitam ca am condius aproape tot meciul si cand Eric inca juca

    cu 2 ani în urmă (27.01.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!