Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miercurea Ciuc a întrerupt o serie de 20 înfrângeri consecutive

Adrian Micinic

Adrian Micinic
28.04.2013

BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc a pus punct celei mai lungi serii active de înfrângeri în Liga Națională de baschet masculin. Formația pregătită de către Laszlofy Botond a câștigat la Constanța, scor 76-70, în Meciul 2 al seriei de playout pe care o dispută împotriva lui Farul din localitate.

Harghitenii au câștigat pentru prima dată în anul calendaristic 2013. Mai exact, ei au învins pentru prima dată într-un joc oficial după data de 18 decembrie 2012. Atunci, BC Miercurea Ciuc a câștigat pentru ultima dată. Coincidența face ca și în acea zi elevii lui Laszlofy să se impună la Constanța. Rezultatul final al partidei din etapa a 14-a a sezonului regulat a fost de 87-71.

A urmat o înfrângere în turul campionatului, 15 în retur, trei în primul tur al playout-ului, respectiv una în turul al doilea. Adică un total de 20 înfrângeri consecutive. În timp, a fost o perioadă de patru luni și zece zile în care Miercurea Ciuc nu a câștigat niciun meci.

În plus, ardelenii au pierdut de două ori pe mâna lui Farul Constanța, oponentul din seria de playout a turului al doilea în cadrul actualei ediții a Ligii Naționale de baschet masculin. Scorul general al întâlnirilor dintre aceste echipe, în acest sezon, este de 2-2.

Foto: Răzvan Păsărică (www.rpressport.ro) 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!