Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miercurea Ciuc învinge la Constanța în rotație redusă

Adrian Micinic

Adrian Micinic
29.04.2013

BC Miercurea Ciuc a câștigat Meciul 2 al seriei cu Farul Constanța, din turul al doilea al playout-ului Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2012/13, folosind o rotație scurtă. Harghitenii s-au impus la Constanța cu scorul de 76-70, bifând prima victorie după o serie de 20 înfrângeri consecutive.

În cadrul meciului desfășurat duminică (28.04), la malul Mării Negre, Miercurea Ciuc a folosit doar șase jucători. Garnitura de start a cuprins cinci jucători străini - Bubalo, Avalic, Harris, Filipovic și Hadjic - respectiv pe tânărul Vlad Corpodean.

Patru dintre străini au bifat câte 40 minute pe parchet, în vreme ce Harris a avut 28 minute, iar Corpodean a beneficiat de 12 minute în teren. În cadrul acestui meci Jonathan Dupre nu a fost folosit.

De notat că Harris a fost principalul marcator al partidei, cu un total de 23 puncte, incluzând șase reușite din afara semicercului. Miercurea Ciuc a terminat Meciul 2 al seriei cu Farul cu 13/35 la aruncările de la distanță. Astfel, a înscris mai mult de jumătate din puncte prin aruncări din spatele semicercului.

BC Miercurea Ciuc a avut doar două puncte din partea băncii de rezerve în acest meci. De fapt bancă în acest caz a însemnat un singur jucător.

Foto: Răzvan Păsărică (www.rpressport.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!