Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miercurea Ciuc scapă printre degete prima victorie a sezonului în LNBM

Miercurea Ciuc scapă printre degete prima victorie a sezonului în LNBM

CSM Miercurea Ciuc a fost aproape de prima victorie în Liga Națională de Baschet Masculin – ediția 2021/2021. În meciul disputat astăzi, 23 octombrie, pe teren propriu cu Steaua București, gazdele s-au la conducere în cea mai mare parte a meciului dar pe final „militarii” au avut mai multă luciditate și s-au impus cu scorul de 89-86.

Primele două sferturi s-au încheiat cu un scor indentic, 23-19, astfel că Miercurea Ciuc conducea la jumătatea partidei cu scorul de 46-38. Repriza secundă a debutat favorabil tot ciucanilor, care au dus diferența pe tabela 10 puncte în trei rânduri pe parcursul sfertului trei, care avea totuși să se încheie cu scorul de 68-61. În startul actului decisiv diferența a crescut din nou 10 lungimi. Chiar dacă gazdele au stat la conducere până în ultimul minut al meciului, Steaua a fost echipa mai lucidă și a reușit să întoarcă soarta partidei. Kaelin Jackson a marcat 4 puncte la rând pentru steliști la intrarea în ultimele 60 de secunde de joc. După time-out ciucanii au greșit repunere și l-au trimis pe Djuric la linia de fault, care a fost perfect și a dus scorul la 85-84 în favoarea echipei sale. Lock Lam și-a dus echipa în față cu un tip in. Djuric a ratat la celălalt panou, însă Djurovic a pierdut mingea după recuperare și Jackson marca de sub panou. Zerkula a mai comis un turnover și urma rândul lui Vragovic să meargă la linia de fault, de unde nu a ratat. Cu 5 secunde rămase de joc, Miercurea Ciuc a mai pierdut o dată posesie și partida s-a încheiat cu scorul de 89-86 în favoarea Stelei.

Karlo Vragovic a fost omul meciului cu 21 de puncte, 4 pase decisive și 2 recuperări. Kaelin Jackson și-a trecut în cont 20 de puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive. Zarko Sjutic a terminat cu 19 puncte și 8 recuperări iar Terrell Carter cu 16 puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive.

Mihajlo Bogdanovic a fost principalul remarcat la gazdelor cu 22 de puncte, 4 pase decisive și 2 recuperări. Lock Lam a reușit 20 de puncte și 8 recuperări. Branislav Vujadinovic a adăugat 17 puncte, 8 recuperări și 3 pase decisive iar Lazar Djurovic 12 puncte și 8 recuperări.

În urma acestui rezultat Steaua ajunge la 3 victorii și o înfrângere în LNBM, în timp ce Miercurea Ciuc rămâne fără succes în 5 partide trecute din acest sezon.

foto: FC Argeș Basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • matador :

    Final de meci
    Oare chiar asa s-o fi intamplat finalul jocului cu repunerile???

    cu 2 ani în urmă (25.10.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!