Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miguel Angel Hoyo: „Avem nevoie de astfel de meciuri pentru a ști unde ne aflăm”

Miguel Angel Hoyo: „Avem nevoie de astfel de meciuri pentru a ști unde ne aflăm”

BC CSU Sibiu abordează Derby-ul Ardealului din postura unei formații fără înfrângere în conferința A a Ligii Naționale de Baschet Masculin, postură în care se află și adversara directă din această seară (22.10), U-BT Cluj.

Miguel Angel Hoyo și Gaston Whelan au vorbit pentru pagina de Facebook a clubului sibian înaintea acestui prim derby cu U-BT în stagiunea 2022/2023, antrenorul iberic fiind curios de potențialul echipei sale în partida din BTarena:

„Abia așteptăm să vedem cu va decurge acest joc. Echipa muncește din greu și avem nevoie de astfel de meciuri pentru a ști unde ne aflăm, dacă suntem aproape de ei sau nu, dacă vom putea concura cu ei. Aceasta este ideea noastră, să facem un joc bun, să abordăm meciul într-un mod bun și să avem șanse să-i învingem.”

Sosit la Sibiu după accidentarea lui Unai Mendicote pentru a completa lotul, Gaston Whelan a declarat următoarele:

„Va fi o partidă extrem de importantă pentru noi. Jucăm cu o echipă puternică și trebuie să facem un meci bun, în general, să fim concentrați pentru o nu comite erori și astfel cred că ne vom putea crește șansele. Trebuie să facem un meci bun, în special în apărare. Suntem suprinși și foarte recunoscători pentru tot sprijinul pe care îl primim de la suporteri. Îi așteptăm la Cluj-Napoca pentru a ne susține și încuraja de la fața locului, așa că sperăm să ne vedem cu toții acolo”

U-BT Cluj și CSU Sibiu se întâlnesc în această seară, 22 octombrie, de la ora 20.15 în direct pe Digisport 4, Prima Sport 5 și YouTube FRB TV.

*foto: Răzvan Spechea / BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!