Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miguel Angel Hoyo: „Diferența a fost făcută de procentajele de la 3 puncte”

Miguel Angel Hoyo: „Diferența a fost făcută de procentajele de la 3 puncte”

CSU Sibiu a suferit al doilea eșec la rând în Liga Națională de Baschet Masculin, după ce a cedat duminică seara (06.02) la Voluntari, scor 78 la 71. Meciul s-a jucat în devans în etapa a 20-a.

La finalul întâlnirii de pe terenul ilfovenilor, antrenorul Miguel Angel Hoyo a oferit câteva declarații pentru pagina de Facebook BC CSU Sibiu. Ibericul a apreciat efortul jucătorilor săi și a spus unde s-a făcut diferența în acest meci:

„Înainte de orice, felicitări Voluntariului, ei au jucat destul de bine și de asemenea îi felicit pe jucătorii mei. A fost un meci reușit pentru ambele echipe și diferența a fost făcută de procentajele de la 3 puncte. Lor le-au intrat unele aruncări „nebune”, iar noi am irosit încercări deschise. Am apreciat efortul băieților și sunt mândru de ei. O să câștigăm multe meciuri, dacă vom reuși să vedem unde avem un avantaj și o să avem o defensivă la fel.”

Hoyo a pus accent pe atitudinea formației sale, care a luptat până la final și a reușit să reducă din handicap în ultimul sfert de la -16 la -5:

„Este singura variantă, să nu renunțăm niciodată, să ne respectăm planul de joc și să avem încredere unii în ceilalți. De data aceasta a fost o diferență față de alte partide, într-un mod pozitiv. În momentele proaste am continuat să luptăm, am revenit și ne-am luptat până la final, iar asta trebuie să facem și în continuare.

CSU Sibiu are 8-11 bilanț în Liga Națională în acest moment și va disputa următorul meci la începutul lunii martie, când în Sala Transilvania o să sosească Dinamo București.

*foto: Facebook BC CSU Sibiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu undercat _ :

    m-as mai gandi
    inainte sa dau vina pe aruncarile nebune.
    15 aruncari in 33 minute din partea unui SG cu porcentaje de 75 si 55.

    cu 2 ani în urmă (07.02.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!