Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miguel Angel Hoyo, după eșecul de la Craiova: „Am renunțat mult prea repede”

Miguel Angel Hoyo, după eșecul de la Craiova: „Am renunțat mult prea repede”

BC CSU Sibiu a suferit a doua înfrângere din 2022, după ce a cedat pe terenul lui SCM Universitatea Craiova în cadrul etapei a 18-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, scor 88-76. Galben-albaștrii nu s-au putut baza în acest meci pe Rareș Uță.

Miguel Angel Hoyo a oferit câteva declarații pentru pagina de Facebook a clubului la finalul partidei:

„Am pierdut acest meci în timpul săptămânii, dacă mă uit la cum am arătat, n-am făcut o treabă bună în pregătirea unui asemenea joc. Am întâlnit o echipă puternică și am renunțat mult prea repede. Am pierdut două-trei posesii la rând și handicapul a ajuns la 12 puncte, dar simțeam că e mai mult de atât. Trebuie să înțelegem că un meci durează 40 de minute și chiar dacă facem greșeli, trebuie să muncim în continuare, să ne dezvoltăm jocul și să încercăm să luptăm până la final. Nu putem renunța atât de repede.”

Tehnicianula vorbit și despre absența lui Rareș Uță:

„Sigur, lipsa unui jucător poate face diferența. În ultimul meci a avut o problemă la gleznă și n-a putut juca acum, dar ceilalți trebuie să încerce să-i suplinească absența. De data aceasta nu ne-a reușit.”

După această înfrângere, CSU Sibiu a ajuns la 8-10 bilanț în Liga Națională.

*foto: Facebook BC CSU Sibiu

3 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu undercat _ :

    Presiune
    nu mai exista pentru acest sezon si asta cred ca vede in implicarea tuturor, cu efect imediat in rezultate.
    Eu ii vad ca o echipa de bugetari. Banu din cntract vine, performante nu mai cere nimeni, toata echipa se gandeste la sezonul viitor si isi are agenda proprie.

    De vorbim despre rezultate, cred ca avem sanse de castig la fiecare meci sub top5 daca avem lot complet si daca toata lumea livreaza cel putin la nivelul mediu avut pe parcursul campionatului.

    cu 2 ani în urmă (01.02.2022)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      hmm
      nu stiu daca e chiar asa; nu am info daca exista presiune din partea managementului, desi e evident ca ar trebui sa fie, prin obiective clare si masurabile. dar exista o alta presiune, destul de evidenta... aceea a suporterilor, care se manifesta atat in sala, cat si in online; eu unul, de la presiunea asta am asteptari momentan.
      lasand asta la o parte, este destul de clar ca avem 2 echipe: una de acasa, si alta de deplasare - felul in care evolueaza echipa, in functie de locul desfasurarii meciului este extrem de diferit; aici nu stiu daca exista vreo solutie pe termen scurt.
      si mai departe; incetul cu incetul, MAH a schimbat aproape complet filozofia de joc a echipei, as incerca o paralela cu trecerea de la capitalism la socialism: adica am trecut de la o echipa bazata pe niste lideri de facto, care isi asumau rolul si erau responsabili pentru realizari, la o echipa in care fiecare este o rotita si are un rol destul de egal cu al celorlati. departe de mine de a judeca daca e bine sau rau, dar pot sa observ efectele cu ochiul liber: Tamulis si Pratt (doar 2 exemple) sunt complet nefericiti / nemultumiti, iar asta se vede din avion si in statistici; ramane de vazut cum va evolua situatia in continuare, mai ales ca urmeaza o serie de meciuri grele, si sansele sa acumulam infrangere dupa infrangere sunt extrem de mari.
      un singur lucru, vis-a-vis de Padgett si Blake: e clar ca vorbim de doi jucatori role-playeri, si chiar daca nu-mi plac prea mult, pot sa accept ca Padgett are o contributie decenta; in schimb Blake nu ar mai trebui pastrat si gasit rapid inlocuitor. cred ca puteam avea niste alegeri mai bune, chiar si la bugetul nostru mic.

      cu 2 ani în urmă (02.02.2022)
    • BC CSU Sibiu undercut:

      @hmm
      formal exista obiective, ar fi culmea sa nu fie asa, dar ca sa fac o noua paralela, e o echipa de mercenari prost platiti(sunt convins a sunt printre ei si jucatori cu afinitate fata de ce inseamna CSU dar sub masa critica) si in aceste conditii, managementul nu cred ca are multe parghii in momentul de fata sa schimbe ceva.
      In rest de acord cu analiza ta in mare parte care zice de fapt ca filosofia nu e potrivita pentru oamenii care ii avem, aka reteta de succes, dar imi mentin parerea din decembrie ca ar trebui lucrat pe constructia echipei de sezonu urmator fara sa mai investim acum pe alti jucatori pana la sfarsit de campionat pentru ca riscurile sunt multe prea mari sa fie degeaba. Orice accidentare/covid duce la umilinta pe teren.

      cu 2 ani în urmă (02.02.2022)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!