Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miguel Angel Hoyo: „E momentul să jucăm bine, să dăm maximul pe parchet și să luptăm până la final”

Miguel Angel Hoyo: „E momentul să jucăm bine, să dăm maximul pe parchet și să luptăm până la final”

BC CSU Sibiu este în fața unui meci de totul sau nimic, un eșec vineri (06.05) în Sala Transilvania împotriva rivalei U-BT Cluj însemnând finalul sezonului pentru „vulturi”. Clujul a câștigat primul meci al seriei din playoff-ul LNBM cu 89-79.

Miguel Angel Hoyo a vorbit despre întâlnirea cu marea rivală, declarând pentru Facebook BC CSU Sibiu că nu simte presiune înaintea partidei:

„Un meci de baschet nu înseamnă presiune pentru mine. E ceea ce îmi place. Nu simt presiune înaintea acestui joc. E momentul să jucăm bine, să dăm maximul pe parchet și să luptăm până la final. Sunt convins că fanii o să vină să ne ajute și trebuie să limităm momentele slabe. Sper că o să reușim.”

Ibericul a remarcat momentele bune ale formației sale în BTarena și spune că vineri este momentul ca Sibiul să arate că este o echipă bună și să ducă seria în decisiv:

„Știam înaintea primului meci că îi putem bate. Suntem o echipă bună și facem treabă bună. Trebuie să le arătăm tuturor asta și vineri e oportunitatea noastră să demonstrăm că suntem buni.”

CSU Sibiu și U-BT Cluj-Napoca se întâlnesc vineri, 6 mai, de la ora 19.00 în Sala Transilvania, duelul urmând să fie transmis pe YouTube FRB TV.

*foto: Facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!