Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miguel Angel Hoyo: „Fanii ne-au ajutat foarte mult să revenim”

Miguel Angel Hoyo: „Fanii ne-au ajutat foarte mult să revenim”

BC CSU Sibiu s-a impus în Derby-ul Ardealului, 85-82 cu U-BT Cluj vineri seara (11.03) în Sala Transilvania, în etapa a 23-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Sibienii i-au administrat campioanei României primul eșec în LNBM cu această ocazie. La final, Miguel Angel Hoyo a vorbit pentru pagina de Facebook BC CSU Sibiu, scoțând în evidență importanța fanilor în acest succes și când s-a schimbat în bine defensiva echipei pe care o pregătește.

„A fost minunat! Ca să duci la capăt asemenea lucruri, trebuie să-ți iasă anumite detalii. Echipa a jucat cu inima și în momentele grele, în al doilea sfert, fanii ne-au ajutat foarte mult să revenim. Am jucat inteligent, am găsit resurse să revenim în meci. În repriza secundă, mai ales în al treilea sfert, defensiva noastră a fost mult mai bună și am putut opri Clujul și am obținut această victorie fantastică.”

Galben-albaștrii au 10-11 bilanț după acest joc și vor evolua tot pe teren propriu miercuri, 16 martie, în restanța cu Dinamo București contând pentru etapa a 21-a.

*foto: Facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!