Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miguel Angel Hoyo: „În trei minute am uitat acest joc și trebuie să ne concentrăm la următorul”

Miguel Angel Hoyo: „În trei minute am uitat acest joc și trebuie să ne concentrăm la următorul”

BC CSU Sibiu se află în dezavantaj în seria cu U-BT Cluj din prima rundă a playoff-ului Ligii Naționale de Baschet Masculin, gruparea alb-neagră impunându-se cu 89-79 în duelul de marți (03.05) din BTarena.

Miguel Angel Hoyo a vorbit la final pentru Facebook BC CSU Sibiu. Ibericul a spus că micile detalii au făcut diferența în ultimul sfert, când U-BT s-a putut desprinde la peste 10 puncte între în mai multe momente:

„Mici detalii (n.r. au făcut diferența în ultimele minute). Câteva greșeli și doi jucători de la Cluj erau liberi, apoi la nivelul recuperărilor la fel. Câteva faulturi care sunt greu de acordat. Ei au câștigat un meci strâns. E greu de spus care a fost cheia succesului pentru Cluj. Ei au marcat și noi am ratat câteva aruncări libere. Și în prima repriză am ratat câteva lay-up-uri.”

Antrenorul Sibiului îndeamnă fanii să vină la sală vineri, pentru a ajuta echipa în momentele dificile. O parte a galeriei galben-albaștrilor a făcut deplasarea și la Cluj-Napoca, unde suporterii au cântat momente bune și după finalul disputei:

„În trei minute am uitat acest joc și trebuie să ne concentrăm la următorul. Este precum o finală și trebuie să jucăm mai bine ca să îi batem. Avem nevoie de suportul fanilor, sunt extraordinari. În ultimul sfert am avut câteva momente mai slabe și avem nevoie de ajutor lor vineri, pentru a ne putea împinge de la spate în asemenea momente slabe.”

Meciul doi va avea loc la Sibiu, vineri (06.05) de la ora 19.00 și o să fie transmis pe YouTube FRB TV.

*foto: Facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!