Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miguel Angel Hoyo: „Jucătorii mei au arătat de ce sunt în stare”

Miguel Angel Hoyo: „Jucătorii mei au arătat de ce sunt în stare”

BC CSU Sibiu a obținut a patra victorie în ultimele cinci meciuri din Liga Națională de Baschet Masculin, după 86-77 pe terenul lui FC Argeș Basketball.

La finalul partidei, antrenorul Sibiului a oferit câteva declarații în exclusivitate pentru Baschet.ro. Hoyo a spus că formația sa a înțeles de la început ce trebuia să joace:

Cred că am jucat inteligent de la bun început, foarte concentrați și am înțeles ce ne dorim să jucăm. Am jucat cu încredere, nu ne-a interesat și nu ne-a păsat prea mult cine a aruncat și cine era liber. Am încercat să găsim cele mai bune soluții pentru echipă. În prima repriză am avut câteva probleme pe ball screen defense, dar am ajustat la pauză acest detaliu și repriza secundă a fost mai bună pentru noi din acest punct de vedere. Am fost puțin timorați, dar cred că am meritat victoria.”

Întrebat dacă lupta câștigată la recuperări (50-35) a contribuit decisiv la final, Hoyo a spus:

„Cu siguranță apărarea bună poate fi una dintre cheile partidei. E mult mai bine totul când reușești să faci box out și ai controlul recuperărilor în jurul tău inelului tău. Important pentru noi este să găsim aruncătorii, chiar și oamenii mari. Jucătorii mei muncesc din greu și astăzi au arătat de ce sunt în stare.”

Ibericul spune că foamea de rezultate pentru jucătorii săi vine după pregătirea bună la antrenamente și meciul cu FC Argeș n-a fost diferit în privința atitudinii echipei:

„Foamea le vine pentru că se antrenează bine și muncesc din greu. Băieții vor să joace bine și ne dorim să ajungem pe o poziție de playoff. Ne e foame pentru că facem treabă bună în timpul pregătirilor.”

Sibienii au ajuns la 5-8 bilanț după victoria de la Pitești și o să primească vizita formației CSM Focșani în runda a 14-a.

*foto: Facebook BC CSU Sibiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu eight :

    Pentru domnul antrenor pacalici
    Sa îi spună cineva lu nenea asta că atâta timp cât joaca cu băieți vechi, merge treabă și toți se mișcă pe teren, in alta ordine de idei, băieți au jucat fix ce jucau și în perioada cu fleseriu . Lunga și pe a2a .

    cu 2 ani în urmă (06.01.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!