Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miguel Angel Hoyo nu mai este antrenorul lui CSU Sibiu

Miguel Angel Hoyo nu mai este antrenorul lui CSU Sibiu

BC CSU Sibiu a anunțat prin intermediul paginii de Facebook a clubului despărțirea de comun acord de antrenorul principal Miguel Angel Hoyo. Sibiul are 3-3 bilanț în campionat și a ratat calificarea în Final 8-ul Cupei României.

Miguel Angel Hoyo a ajuns în sezonul 2021/2022 în România, fiind pentru început asistentul lui Dan Fleșeriu la CSU Sibiu, după care în decembrie 2021 a preluat rolul de antrenor principal.

Ibericul a avut 12 victorii și 10 înfrângeri anul trecut în LNBM din postura de principal, CSU Sibiu fiind atunci eliminată în primul tur de playoff de eventuala campioană și marea rivală, U-BT Cluj.

Sezonul actual s-a început cu eliminarea din Cupa României și un parcurs cu trei victorii în campionat, apoi în ultimele trei jocuri CSU Sibiu a pierdut de fiecare dată, având în prezent 3-3 bilanț în Conferința A din Liga Națională.

Hoyo a avut o scurtă declarație pentru Facebook CSU Sibiu, adăugând următoarele, până la găsirea unui nou antrenor interimatul fiind asigurat de Cătălin Vulc, Mikel Ereno și Sebastian Theil: Vreau să mulțumesc întregii organizații pentru amabilitatea, profesionalismul și entuziasmul pe care îl arată zi de zi! Astăzi, din motive personale, am decis să ne despărțim, dar vă doresc tot binele. Am încercat mereu să fac tot ce am putut și voi rămâne suporter al echipei! Nu spun "La revedere!” , ci "Ne vedem data viitoare!”.

Următorul meci pentru CSU Sibiu în campionat o să fie pe 3 decembrie, acasă cu CSM Petrolul Ploiești.

*foto: Bogdan Isailă

8 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea The Optimiser :

    Trebuia Mai Repede
    Cred că trebuia de la sfârșitul sezonului trecut să se întâmple acest lucru, omul și-a arătat limitările, dar mai bine acum decât prea târziu... Oare revine Fleșeriu la echipă? Sau se va opta pentru alt străin? Oricum la cum arată echipa în acest sezon, pare sezon complet ratat pentru sibieni... Poate doar cu un noroc incredibil să prindă play-off-ul, dar la câte echipe mai bune sunt peste Sibiu mă îndoiesc că se va întâmpla asta...

    cu 1 an în urmă (30.11.2022) Raspunde
  • BC CSU Sibiu Mihai1988 :

    Dezamăgitor Hoyo
    Este o diferență, Hoyo și-a dat demisia din motive personale nu a fost dat afara. După ce a făcut echipă cum a vrut el, pentru conducere e și mai greu acum, e un sezon și mai compromis, oricum conducerea trebuia să își fii dat demisia mai degrabă. Fleseriu nu are cum sa vina atâta vreme cât el nu a plecat în termeni amiabili și a dat în judecată actuala conducere și a câștigat și așteaptă să își primească banii..

    cu 1 an în urmă (30.11.2022) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Well
    4 5 luni mai târziu și asta pentru că a renunțat el, urmând să ajungă acolo unde-i este nivelul 😉. Nfine, e istorie deja.. Deși la felul cum a făcut lotul de anul ăsta, spiritul lui va mai bântui prin vestiar.
    Să vedem cine va prelua greaua moștenire, nu e deloc simplu, deși deja niște nume sunt vehiculate...
    Dacă e să-mi spun părerea subiectivă, pentru sezonul ăsta aproape ratat, aș merge cu antrenorul de la Liga 1, Tomas Rinkevicius. Ar fi soluția cea mai la îndemână și cred că ar putea să mai schimbe ceva destul de repede. L-am văzut în multe meciuri la Liga 1 și mi-a plăcut în mod deosebit ce a reușit să facă acolo, cu niște jucători foarte tineri și fără multă experiență. În plus, felul în care conduce meciurile de pe bancă e impresionant. Are însă 2 probleme: prima ar fi de disponibilitate, fiind și secund la naționala Lituaniei, iar a doua că e perceput ca un antrenor de juniori.
    Oricum, cred că vom afla destul de repede...

    cu 1 an în urmă (30.11.2022) Raspunde
  • BC CSU Sibiu Markus :

    .
    Eu unul sunt dezamagit si resemnat... Nu pentru ca a plecat Hoyo, momentan este maxim un antrenor secund si asta s-a vazut inca de anul trecut, ci pentru ca a plecat din cauza unor probleme personale. Dar na, probabil ca avem noi asteptari prea mari de la conducerea CSU si asta nu e deloc ok pentru nervii nostri. Eu am fost surprins cand am auzit ca incepem sezonul cu Hoyo, nu am inteles cu ce i-a convins pe Horatiu si Laurentiu, probabil cu gogosi vandute pe bani putini. M-as fi asteptat ca motivul sa fiu unul de ordin sportiv, ar fi fost un plus pentru conducerea CSU, dar asa….
    Legat de inlocuitor, fara 2-3 schimbari la jucatorii straini (in ordinea asta: Dordevic, Barro si Manchon), nu prea vad cum putem spera la imbunatatiri semnificative in joc.

    cu 1 an în urmă (30.11.2022)
    • Soare:

      @
      Trece-l la înlocuiri și pe turc, nu are ce căuta într-o echipă profesionistă

      cu 1 an în urmă (30.11.2022)
    • BC CSU Sibiu Markus:

      .
      Singurul motiv pentru care nu l-am trecut este ca are dubla cetatenie si nu stiu ce alt roman putem sa aducem. Probabil ca o varianta buna ar fi ca un junior sa primeasca mai multe minute in detrimentul lui Baris, iar in situatia asta cred ca varianta cu lituanianul ar fi cea mai ok. Totusi, raman la parerea ca fara minim 2-3 schimbari, nu cred ca un antrenor care tine la imaginea lui se risca sa vina acum la CSU.

      cu 1 an în urmă (30.11.2022)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu DND :

    Eu
    Zic că este o înțelegere asta cu plecatul din probleme personale (conducerea nu a greșit, antrenorul nu e pătat)
    In altă ordine de idei trebuiesc niște schimbări si la jucători altfel degeaba
    Și eu m-am gândit la antrenorul de la echipa a 2 a pentru moment

    cu 1 an în urmă (30.11.2022) Raspunde
  • Ricardo :

    MAH
    Sibienii il considera un antrenor mediocru spre slab. Poate asa o fi dar nu cred ca rezultatele slabe i se datoreaza 100% !!! CU BUGETUL ACESTA NU POTI EMITE PRETENTII!

    cu 1 an în urmă (30.11.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!