Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miguel Angel Hoyo: „Probabil am crezut că meciul s-a terminat când aveam 18 puncte în față”

Miguel Angel Hoyo: „Probabil am crezut că meciul s-a terminat când aveam 18 puncte în față”

BC CSU Sibiu a irosit un avantaj de 18 puncte în confruntarea de miercuri (27.04) de pe teren propriu cu CSM Petrolul Ploiești, prahovenii impunându-se cu 93-88 în Sala Transilvania. Meciul a fost ultimul din sezonul regulat pentru ambele formații, sibienii urmând să continue stagiunea în playoff-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin.

La finalul întâlnirii, Miguel Angel Hoyo a oferit câteva declarații pentru pagina de Facebook BC CSU Sibiu, scoțând în evidență modul slab în care s-a apărat echipa sa, prin cele aproape 60 de puncte încasate din partea Ploieștiului pe parcursul a două sferturi:

„Am ratat multe aruncări. Am început meciul bine, în direcția potrivită, dar după aceea nu știu. Probabil am crezut că meciul s-a terminat când aveam 18 puncte în față. E greu să mai spun ceva. Ne-am oprit în atac și mai ales în defensivă. Ploieștiul a marcat 31 de puncte în sfertul al doilea și când meciul a fost echilibrat, în ultimul sfert, au marcat 27 de puncte. Am încasat aproape 60 de puncte în două sferturi și asta arată că nu ne-am mai apărat. N-am înscris deloc de la 3 puncte în repriza a doua, am avut 0/10, am ratat aruncări libere. Nu ne-a stat mintea la joc și e ceva ce trebuie să schimbăm, dar nu prea avem timp, pentru că începe playoff-ul săptămâna viitoare. Sper că echipa nu este cu gândul la vacanță și se concentrează pentru playoff.”

CSU Sibiu a încheiat sezonul regulat al LNBM cu 15-15 bilanț și are de așteptat rezultatul partidei dintre Dinamo București și SCM U Craiova pentru a vedea dacă începe playoff-ul de pe locul 7 sau 8. În cazul unei victorii pentru Dinamo, CSU Sibiu se va duela cu U-BT Cluj în prima rundă din postsezon, iar dacă bucureștenii pierd cu Craiova, trupa de pe Cibin o să joace cu CSO Voluntari sau CSM Oradea.

*foto: Facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!