Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miguel Angel Hoyo și Javion Blake, declarații înaintea meciului cu FC Argeș

Miguel Angel Hoyo și Javion Blake, declarații înaintea meciului cu FC Argeș

CSU Sibiu joacă pe terenul lui FC Argeș Baskeball în singurul meci al zilei (5 ianuarie) din Liga Națională de Baschet Masculin. Duelul din Trivale contează pentru etapa a 13-a și începe la ora 17.00.

Înaintea partidei cu piteștenii, antrenorul Sibiului a oferit câteva declarații pentru pagina de Facebook a clubului de pe malul Cibinului. Miguel Angel Hoyo a scos în evidență cheia acestei partide:

„Cel mai important lucru acum este să rămânem împreună, ca echipă, și să ne ajutăm unii pe ceilalți, să avem o mentalitate potrivită pentru a aborda un meci de asemenea fel. Cu siguranță Pitești este o echipă bună, se află pe locul 4 în campionat, dar trebuie să ne gândim la noi. Ne-am antrenat bine în ultimele săptămâni și cheia acum este să fim uniți, să ne ajutăm pe teren, să avem mentalitatea potrivită și îi putem învinge. Până acum am avut prea multe suișuri și coborâșuri în meciuri și trebuie să găsim o rezolvare pentru acest aspect. Singura modalitate în care o putem face este să rămânem împreună și puternici ca o echipă.”

Javion Blake se așteaptă la un meci dificil în deplasare și spune că o eventuală victorie le-ar crește încrederea sibienilor:

„Cred că o să fie un meci bun. Un nou meci în deplasare, va fi o partidă grea, dar consider că am avut o săptămână bună la antrenamente și am trecut într-un nou an. Victoria în primul meci al anului ne-ar crește încrederea. Piteștiul este o echipă puternică. Fiecare formație din campionat este pregătită într-un fel sau altul, așa că trebuie să te concentrezi în fața tuturor. Știm că ei își doresc să câștige în fața propriilor fani, dar noi o să încercăm să ne întoarcem cu un succes din deplasare.”

*foto: Facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!