Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miguel Angel Hoyo și Luca Năstruț, declarații înaintea duelului de pe terenul Craiovei

Miguel Angel Hoyo și Luca Năstruț, declarații înaintea duelului de pe terenul Craiovei

BC CSU Sibiu joacă la Craiova, astăzi (31.01) de la ora 17.00, în primul duel al zilei din Liga Națională de Baschet Masculin, etapa a 18-a.

Înaintea disputei din Bănie, Miguel Angel Hoyo și Luca Năstruț au oferit câteva declarații pentru pagina de Facebook BC CSU Sibiu. Antrenorul formației de pe malul Cibinului a găsit cheia jocului și spune unde trebuie să fie atentă echipa sa:

„În sfârșit am avut o săptămână întreagă timp să pregătim un joc, după o lună complicată. Săptămâna aceasta a fost bună pentru recuperare și i-a ajutat pe jucători să se concentreze doar pe partida de la Craiova. Cred că suntem pregătiți să ne duelăm cu ei. Craiova joacă fizic și stă bine la situațiile de unu-la-unu, ceea ce cred că o să fie cheia jocului. Trebuie să ne apărăm bine împotriva acestor situații, pentru că o să ne penalizeze de multe ori dacă îi lăsăm să-și ducă la capăt ideile. De asemenea, trebuie să stăm bine la recuperare, pentru că ei au jucători excelenți la acest capitol și o să trebuiască să facem o treabă excelentă în situațiile de box out.”

Luca Năstruț a adăugat următoarele:

„Ne așteaptă o deplasare grea la Craiova, deși ei nu au mai jucat de aproximativ o lună. Suntem încrezători că putem să câștigăm, mergem cu gândul la victorie. Trebuie să jucăm foarte agresiv în apărare și să alergăm foarte mult pe atac.”

Partida dintre SCM U Craiova și CSU Sibiu o să fie transmisă în direct pe Digisport 2, LookSport și YouTube FRB TV.

*foto: Facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!