Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miguel Angel Hoyo și Mirel Dragoste, declarații înaintea confruntării cu FC Argeș

Miguel Angel Hoyo și Mirel Dragoste, declarații înaintea confruntării cu FC Argeș

BC CSU Sibiu o să joace pe teren propriu sâmbătă, 9 aprilie, împotriva formației FC Argeș Basketball în etapa a 28-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Înaintea confruntării, Mirel Dragoste și Miguel Angel Hoyo au oferit câteva declarații pentru pagina de Facebook BC CSU Sibiu:

„O să fie o partidă foarte disputată. Știm că ei se luptă pentru primele locuri din campionat. Noi ne luptăm pentru accederea în playoff și vrem să facem un meci bun. Sper că suporterii o să fie alături de noi în număr foarte mare. Vrem să dăm totul pe teren și vrem să arătăm ceea ce am lucrat toată săptămâna la antrenamente, pentru că am muncit din greu. Cunoaștem foarte bine echipa Piteștiului și știm ce jucători cheie au. Venim după niște meciuri foarte bune, pe care le-am câștigat, și vrem să continuăm această serie de meciuri câștigate.

Cu siguranță ei își doresc revanșa, dar noi suntem dispuși să ne apărăm terenul și să câștigăm, ca să ne asigurăm mai devreme locul în playoff și să fim cât mai sus la finalul sezonului regulat.” (Mirel Dragoste)

Antrenorul sibienilor a scos și el în evidență faptul că echipa sa are nevoie de victorie pentru a ajunge și mai aproape de calificarea în playoff:

„Ne așteaptă un duel dificil. Ei se luptă cu Oradea pentru locul al treilea, noi ne luptăm să accedem în playoff și avem nevoie de victorie. Trebuie să jucăm tare, să ne apărăm bine și să obținem o victorie mare.

Piteștiul se gândește să joace bine în această perioadă, sunt într-o luptă pentru poziția a treia. Este o echipă bună și o să-și dorească să joace bine împotriva noastră.”

Înaintea acestui meci, FC Argeș are 19-7 bilanț, iar CSU Sibiu 14-12. Ardelenii sunt într-o serie de opt meciuri câștigate pe teren propriu, unde n-au mai pierdut de la începutul lunii noiembrie 2021.

Partida din Sala Transilvania are loc sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 18.00 și va fi transmisă pe YouTube FRB TV.

*foto: Facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!