Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miguel Angel Hoyo și Mirel Dragoste, declarații înaintea meciului de la Târgu Jiu

Miguel Angel Hoyo și Mirel Dragoste, declarații înaintea meciului de la Târgu Jiu

BC CSU Sibiu evoluează pe terenul lui CSM Târgu Jiu în etapa a 22-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, duelul din această seară (06.03) urmând să fie transmis pe YouTube FRB TV începând cu ora 18.00.

Înaintea întâlnirii cu gorjenii, Mirel Dragoste și Miguel Angel Hoyo au vorbit pentru pagina de Facebook CSU Sibiu despre disputa de la Târgu Jiu, meciul fiind primul pentru formația galben-albastră după o lună de pauză:

„Revenim în competiție după o pauză foarte lungă, de aproximativ o lună. Suntem nerăbdători să reîncepem meciurile. Așteptările meciului cu Târgu Jiu sunt foarte mari, pentru că vrem să începem o serie de meciuri pe care trebuie și avem nevoie să le câștigăm pentru accederea în playoff. Știm că o să fie o partidă foarte grea, dar cu siguranță o să dăm totul și o să facem ceea ce am pregătit la antrenamente în această perioadă lungă de timp. Avem și un jucător nou în echipă, dar el s-a integrat foarte bine deja și știm că o să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul până la final.” (Mirel Dragoste)

„Orice meci este dificil”

Miguel Angel Hoyo, antrenorul lui CSU Sibiu, se așteaptă la o partidă dificilă în Gorj, formația pe care o pregătește evoluând ultima dată în Liga Națională în urmă cu fix o lună:

„Orice meci este dificil, iar faptul că jucăm în deplasare e și mai dificil. Dar nu putem să jucăm gândindu-ne la aceste scuze, că ei au jucat 3 sau 4 meciuri în februarie și noi n-am evoluat deloc. Cred că am lucrat foarte bine la antrenamente în ultimele săptămâni și suntem pregătiți să jucăm o partidă foarte fizică.”

Hoyo a vorbit puțin despre Olaf Schaftenaar, noul transfer al Sibiului:

„E adevărat că are 4-5 antrenamente cu noi, dar este inteligent și sunt sigur că înțelege tot ce îi cerem. El o să înceapă să ne ajute la meciul cu Târgu Jiu, sper că ne va da energia în plus de care avem nevoie.”

Ibericul a făcut referire și la situația din Ucraina când a fost întrebat despre ce o să fie cheia meciului:

„Cheia jocului este oprirea războiului!”

*foto: Facebook Baschet Club Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!