Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miguel Angel Hoyo și Toni Rotaru, declarații înaintea întâlnirii cu CSO Voluntari

Miguel Angel Hoyo și Toni Rotaru, declarații înaintea întâlnirii cu CSO Voluntari

BC CSU Sibiu joacă în această seară pe terenul celor de la CSO Voluntari într-o partidă programată mai repede din etapa a 20-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Înaintea acestui meci jucat în devans, antrenorul Miguel Angel Hoyo a vorbit pentru pagina de Facebook BC CSU Sibiu despre detaliile de care formația sa trebuie să țină cont:

„Ne așteaptă un meci dificil, Voluntari este printre cele mai bune echipe din campionat, dar cred că știm ce avem de făcut. Trebuie să ne apărăm bine, să recuperăm mingea mai bine decât ei și avem nevoie de minte limpede pe atac. Nu o să ne rezumăm doar la contraatac, vrem să pasăm mult mingea și să găsim cele mai bune soluții. Dacă nu o să încercăm un joc colectiv, vom avea probleme pe atac și ei o să profite de asta.”

Întrebat dacă poate îngreuna misiunea Sibiului faptul că Voluntariul a pierdut ultimul meci din campionat, cu CSA Steaua, ibericul a răspuns astfel:

„Mereu este greu să câștigi împotriva Voluntariului, dar Steaua a reușit asta. De ce nu putem face și noi același lucru? Trebuie să ne luptăm cu ei, cred că avem o mentalitate potrivită să abordăm meciul cum trebuie. Am văzut în manșa tur din sferturile Cupei României că putem ține pasul cu ei și acum trebuie să încercăm cel puțin să luptăm pentru victorie și să dăm tot ce avem mai bun.”

Toni Rotaru a vorbit și el despre întâlnirea cu ilfovenii:

„Cu siguranță o să fie un meci extrem de greu. Știm despre ei că au jucători de valoare atât individual, cât și în jocul de echipă. Ei au pierdut ultimul meci, cu Steaua, și cu siguranță vor încerca să câștige împotriva noastră. Noi vrem să facem o figură frumoasă, să producem surpriza și să intrăm în vacanță cu o victorie.

Dacă vom fi agresivi în apărare, reușim să alergăm pe contraatac și să băgăm mingea în coș, atunci putem să facem diferența.”

Partida din Sala „Gabriela Szabo” începe la ora 18.00 și va putea fi urmărită pe YouTube Superbet România și FRB TV.

*foto: Facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!